Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogla se tragedija spriječit, ali nije to to, IOF zvijerima je trebalo nekoliko žrtava kako bi imali razloga da započnu etničko čišćenje. Pored toga tu je i činjenica da su pucali na svoje
Ovi bi da ih jos i upozore a IDF helikopter samljeo 300 ljudi na koncertu hahhahah
Baš to...ova sva spaljena auta od udara helikoptera....može tužba svašta da otkrije..bolje da odmah plate..nego da kopaju po slučaju...svasta ce se naci tu....
pa priznali su da je tenk direkt gađao kucu u kojoj je bilo 8 beba i 15 izraelaca i 8 hamsovih vojnika.....i sve ih spalio...ima video....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ova tužbba je dobra stvar, ima šanse da se otkrije ko je stvarno pucao. Izraelsko sudstvo je pravedno kada su Jevreji u pitanju.
Direktiva HANIBAL
Joj što ujaci gotive i brane svoje žrtve !!?? Šta je ovo ?😂
Sve je to mos@s dobro smislio i inscenirao. Čak je njihov pilot helikoptera zapalio ona vozila - greškom. To je zabranjeno pričati.
Sretna svima Nova godina,sa što više laži,varki,obmana i licemjerja širom planete. Svijet je usran,sretno nam bilo,al daj bože.
Također, razotkriveno je njihovo ubijanje civila (Protokol “Hanibal”, koji je IDF i ranije koristio) i laganje oko “obezglavljivanja beba i silovanja”, pa sada treba da preživjeli svjedoci kažu kako je HAMAS zapravo pobio učesnike Festivala. Rado će oni za to platiti i milijardu $! Što bi rek’o naš Željko:”Ma haj’te, molim vas?!”
Opet klix u funkciji cionističke propagande? I ova tužba je predstava, kao i sve drugo što okupatorska propaganda radi! Osramoćena je i izraelska vojska, kao i obavještajna služba! Sada se ovim sve pokušava prikazati kao nemar pojedinca?
Također, razotkriveno je njihovo ubijanje civila (Protokol “Hanibal”, koji je IDF i ranije koristio) i laganje oko “obezglavljivanja beba i silovanja”, pa sada treba da preživjeli svjedoci kažu kako je HAMAS zapravo pobio učesnike Festivala. Rado će oni za to platiti i milijardu $! Što bi rek’o naš Željko:”Ma haj’te, molim vas?!”
Opet vi klixovci: “….militanti HAMASA..”!? To je jedina regularna, legitimna, vojna sila na prostoru Palestine!
Cionisti su miješali u ovih par mjeseci termine odbrana i odmazda. Cilj je bilo prikazati Hamas kao uzrok ubijanja djece i skrenuti pažnju sa sebe kao glavnog krivca u ulozi okupatora tog teritorija sa tendencijom širenja i na ostatak na kome žive Palestinci.
Svd su to oni znali
Ala paščija sere odvajkada jadnici se seru
U kuranu se izrael spominje 43 puta, znate li koliko se puta spominje palestina?
spominje se i u Quranu ali se spominje i u Starom Zavjetu,Isus je bio palestinac,sta pokusavas da dokazes?
Jesi li ti procitao Kur’an ili si ovu informaciju cuo na kafi?
Zamisli partijaš pored najvećeg koncentracijskog logora modernog doba gdje te šaka lako naoružanih boraca s paraglajderima isprepadaju, a onda te tvoja vojska izroštilja Apačima i tenkovima.
Zemlja vam kosti izbacivala, kako vama, tako i svim onima koji nijemo posmatraju i prave se slijepi dok se vrši genocid nad nedužnim narodom!
Sve je više indicija da je IDF tj. cionisti na čelu sa Netanyahuom namjerno i svjesno dopustila ovaj masakr a vrlo moguće da su i sami učestvovali u cijelom projektu...