Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Postoji samo jedan grad, Sarajevo i zna se ko ga je granatirao. Kraj price.
Hajd ne lupaj i ne kaki sviju ti...
Svi srbi u jednu drzavu! Zivio SAO \"`AG\"!!!!!!!!!!
@ ratko mladic.....mozes li nam reci neka od stratista u I. Sarajevu..ona najveca?? Civilna po mogucnosti. Masakre neke? i neke dokaze ako moze, tj. linkove ili nesto...bez rekla-kazala prica. Za snajpersko djelovanje znam...ne pitam iz zle namjere, vec me stvarno zanima...zelim cuti i tu drugu stranu..hvala
Mam.cu mu jarecu !!!! Mars u Corku svi!!!!
hajd ba ne seri, cijeli svijet zna ko je napravio genocid i ko je genocidan narod.Pogledaj samo Hag skoro pa cisti srpski grad
Tri hiljade i tristo godina nije dosta za svu djecu, zene i starce i sve one civile koji su bili u Sarajevu i patili se i stradavali za vrijeme rata!
Volim da me guze kao i moju dragu genocidnu tvorevinu
Ko je od muslimanskih vojnih starjesina odgovoran, optuzen i osudjen za granatiranje i snajperska dejstva po Srpskim dijelovima Sarajeva !!!??? Imajuci u vidu povrsinu i naseljenost istih, na njih je palo vise granata i u njima stradalo vise civilnog stanovnistva, bilo od granatiranja ili snajpera, u poredjenju sa muslimanskim Sarajevom. Kakva farsa ... prvi put u istoriji se sudi vojnim starjesinama i vojnicima za izvrsavanje ratnih zadataka u vrijeme ratnog stanja !!!