Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
baš sam se zabrinuo...Novi Zeland može što se mene tiče potonuti cijeli kao Atlantida...mislite da se neko na N Zelandu zabrinuo dok su hiljade Bošnjaka ginuli po Bosni...ma jašta....evo i ja sam za zelandskim rudarima ...češkam mu.da
Zasto ove cijevi nisu eksplodirale
@jah - o bokte jesi glup. Da ti ja nekog od familije dignem u zrak i snimim samo malkice kraj eksplozije, pa bil tebi bilo dramaticno gledat?? Kontas li, osjecaj da je neko tvoj, kontaaaaaaaaaaaaas konju?
Gradonačelnik Greymoutha Tony Kokshoorn zajedno je sa porodicama posmatrao dramatični snimak eksplozije. Novinarima je kasnije priznao \"da to nije bilo ugodno i da je snimak pokazao snagu eksplozije\", javlja \"Daily Mail\". procitaj malo bolje i obrati pazn u na dramaticni snimak sta ovdje ima dramticno? napominjem da govorim o snimku a to sto su rudari zarobljeni poginuli ili sta ve to je druga prica kontas?
zar je vazno sto je i jedan maloljetnik? Svi su oni ljudi...
snagu eksplozije wtf obicni vjetar puse i nije bilo ugodno gledati ma daaj kako ovi novinari napusu pricu drama u svakom slucaju zao mi je rudara :(