Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Royal Dutch Shell i ING - dovoljno receno...
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
Veliki covjek,pripadao radbickoj partiji,pracedan i nadasve skroman. Zauzimao se za izbjeglice koje su tih godina masovno dolazili u Nizozemsku. Upravo zahvaljuci njemu vecina njih je tamo ostala i nasla svoj dom. Ja osobno,a duboko sam uvjeren,i ogromna vecina izbjeglica iz tog razdoblja,duboko sam mu zahvalan za sve sto je za nas ucinio. Neka ti je laka ova nizozemska zemlja koju si toliko volio.
R.I.P dobri čovječe
Umro kad je skuzio da od Bejha nema ništa
UMRO KAD JE VIDIO ŠTA SVIJET DOZVOLJAVA FAŠISTIMA DA RADE OD LJUDI. NEKA MU JE SRETNO NA BOLJEM SVIJETU I POČIVO U MIRU .
NAJCASNIJI COVJEK IZ ZAP EVROPE PREMA BOSNI I HERCEGOVINI . RASPUSTITI VLADU SVOJE DRZAVE RADI SREBRENICE SVAKA CAST , TREBA MU NEKU BH DRZAVNU MEDALJU DODIJELITI
Sigurno uz Angelu Merkel jedan od najjacih politicara sa pocetka ovog vijeka.
Pravdaj se sada gore djeci srebrenickoj. Sretno, rahmet ti dusi.
Sad kad ošinu BIH desničari sa svih strana po komentarima.