Komentari (279)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad gori u paklu
Nadam se da je umro od duge i teške bolesti
"Što bih trošio dva metka? Pucam u dijete i samim time ubijem i majku, jer ubistvo djeteta za nju je ubistvo”, kazao je policiji Dragan Šljivic jedan od srpskih terorista i snajperista koji je tokom rata nišanio i ubijao civile i djecu po Sarajevu.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Krepo.... idiot
DABOGDA GA ZAKOPALI A ON SE PROBUDIO U KOVCEGU PA ONDA UMRO OD STRAHA. DA BOG DA SE RASPADO A NEMOGO SE RASPASTI. KAKVI SU OVO UHLJUPI I MISEVI, SAMO SE SMIJU SAKRITI STO DALJE I GADZATI A PRSA U PRSA NEMAJU DAMU
Silni junaci
gori u paklu
Nije umro, nego crko. Pogan.
crko genocidas
Preminuo je Filipović neki dan, ovo pašće je krepalo...zemlja mu kosti izbacila.
Grebo ga Karadzic mrtva u grobu
Zemlja ti kosti do haga izbacivala da karadzica obidzes
Nije preminuo nego krepo.
Pakao paša moj, gori gori moj labude
Neka ti je teška zemlja iznad glave stoko
Dabogda mu rod i porod u mukama bio za života, najtežim.
U rs-u dan zalosti
lahka mu crna zemlja ko Trebevic
Nek mu je teška crna zemlja....