Umro tvorac Daytona
0
Preminuo Richard Holbrooke
Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Valjda ce sada i Dayton umrijeti, i to rahat
Kod Iluminata nema slucajnosti sve je u ezotericnim znacenjima ..datumi , mjesta ,vrijeme !
Steta sto nije dozivio NEZAVISNU REPUBLIKU SRPSKU
Dabogda se u grobu prevrno...
sad njega crvi i misevi seciraju hahahahaahhaa
a sad adijo a sad adijo samozvana RS
pa pa Rs pa pa Dejton
fuck dayton!
Preminuo Richard Holbrooke i dejtonski sporazim, Ozaloscenima upucujem moje saucesce!
@AltaiR ili je možda to baš i radio? ;)
Nemate vi ljudi pojma ovaj nam je sve i zasro hinjo....mada nece nam nista bolje bit ni sad kad je on umro tako da ova vijest i nije od nekog znacaja. Sranje koje je on napravio ne moze se popravit ni za 30 god. a do tad mi cemo opet bit u ratu tako da nista nije uradio....
Holbruk je bio prije svega prijatelj BiH i ovako pluvanje od bosnja stvarno je dno dna,pa kako vas nije sram pljuvat po covjeku koji je bio za dobro i koji se borio diplomatski protiv srpske agresije na BiH i Kosovo,pa gori ste od srba za koje je Holbruk zlo.A srbi bi mu trebali biti zahvalni sto je zaustavio ofanzivu hrvatskih i bosanskih snaga na Banja Luku i unistenju srpske a ne da ga ovako pljuju.Holbruk RIP ucinio si sto si mogao nisi ti kriv sto je balkan ovakav nikakav.
Bog je veliki, On ce da mu sudi, unesrecio je milione ljudi! Gorice u paklu!
Nadam se da ce ga zasluzena kazna konačno stići - u paklu.
Pridruzio se svojim prijateljima: Slobi, Franji i Aliji.. Nek mu je laka zemlja ko vodenicni kamen kao i ovim zlotvorima gore navedenim..
R.I.K.N.U.L.O. G.O.V.N.O. !!! GORI U PAKLU.
Steta sto nisi docekao Slobodnu,Nezavisnu,Suverenu.Demokrtasku Vojvodinu! R.I.P