Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
09:41. “Sjedimo ispred njihovih tenkova (na trgu “Tahrir” ) nakon što je vojska pokušala da ukloni barikade koje smo postavili u blizini muzeja. Hiljade demonstranata okružuje ih sada, dajući do znanja da tenkovi moraju da gaze preko njih da bi mogli da prođu dalje.” Izvor-Tweet- Musa\'ab Alshami
09:48 Mubarakov automobil neutrališe bombe i mine Specijalni uređaj instalirala je bugarska kompanija \'\'Sintis\'\', a sistem neutrališe sve komunikacije, uz stopostotnu garanciju.\'\'N. apadac ne može da aktivira nikakvu eksplozivnu napravu\'\', kaže Vlado Turtanski, jedan od vlasnika firme, ne navodeći radijus, jer se \'\'radi o tajni, ali uredjaj odgovara standardima NATO\'\'.Bugarski uređaj registrovan je u NATO pod nazivom OOPXU, piše \'\'Trud\'\'. Džip u koji je ugradjen uređaj je \'\'Ševrolet Silberado\'\', i najveći je na svetu, oklopni je i težak blizu četiri tone. Opremljen je sa tri motora - dva od njih proizvode struju za specijalni uredaj, jer troši strašno mnogo energije. Oprema košta više od milion evra, a plan je da predstavnici bugarske kompanije tokom narednih dana otputuju u Egipat, kako bi obučili egipatske vojnike za rad sa prigušivačima.Bugari su na opremanju džipa radili skoro tri meseca, a isproban je u teškim uslovima, piše \'\'Trud\'\'.
10:16 Neuspeli a. tentat na potpredsednika, p. o. ginula dva t. elohranitelja Dvojica t. elohranitelja u. bijena su u neuspelom a. tentatu na novopostavljenog egipatskog potpredsednika Omara Sulejmana, javili su američki mediji. Mreža “Foks njuz” prenela je da je a. tentat na Sulejmana izvršen tokom nekog od prethodnih dana, obeleženih protestima zbog Mubarakove tridesetogodišnje vladavine.Portparol Bele kuće Robert Gibs nije juče želeo da komentariše ove navode, ali je potvrda kasnije došla od jednog višeg zvaničnika Obamine administracije, koji je kazao da je do n.apada došlo neposredno pošto je Sulejman postavljen za potpredsednika 29. januara. Izvor “Foks njuza” bio je iznenađen što a. tentat na Sulejmana do sada nije bio udarna vest, navedeno je na vebsajtu televizije. Za sada nije poznato ko stoji iza navodnog atentata, a neimenovani zvaničnik kazao je da se radi o organizovanom n. apadu na kolonu vozila u kojoj se on kretao.
Egipatski potpredsednik izbegao atentat, u. bijeni telohranitelji Agencije | 05. 02. 2011. - 10:16h Egipatski predsednik Hosni Mubarak, najverovatnije koristi američki džip \'\'Ševrolet Silberado\'\', koji je jedna bugarska kompanija opremila specijalnim uredjajem koji blokira sve komunikacije i neutrališe b. ombe i mine, aktivirane sa daljine, piše sofijski dnevnik \'\'Trud\'\'.
http://www.facebook.com/group.php?gid=32328348238 Preko 3.500 hiljade ljudi je podrzalo ovu grupu. REVOLUCIJA U BIH... Budite i vi dio ovoga.
\"Supruga poginulog novinara, čije ime nije objavljeno, izjavila je da je Mahmoud upucan u glavu dok je snimao dešavanja na protestima sa balkona njihovog dom\" - malo je kontradiktorno
Britanski PM Cameron: Multikulturalizam je propao, nema više popuštanja http://www.bbc.co.uk/news/uk-politics-12371994 BRAVO !!!!!!!