Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Demokratija i kriminal iz nekog cudnog razloga idu zajdno. Zaista. Mislim da je odavno trebalo raditi na stvaranju drustva sposobnijeg odgovoriti na izazove organizavanig kriminala, mafijaskih organizacija. Mene licno je strah danasnjeg uredjenja i jako se bojim za sudbine i zivote nase dece i generacija koje dolaze posle nas...
Opet Rusi ili "islamisti", garant. Nema ko drugi biti. Prije će biti da je Putin izdao direktan nalog za likvidaciju. Čuj, kriminal... Pa nema kriminala u EU.
S obzirom cime se bavio dugo je i pozivio
svi plaky u kommie!
Vjezbenik?
Allahrahmetile
RIP borio se protiv kriminalaca i platio glavom....