Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konstantovanjem Titove smrti, konstantovana je i smrt Jugoslavije
Mrtvozornik SFRJ.
Ni a o Putinovom intervjuu na klixu, a x gori
Ovakvi su nama smrt konstatovali za sva vremena
Prokleti bili svi koji su onakvu zemlju unistili
nek je, budala
Da se razumijemo Jugoslaviju je srušila Srbija donošenjem svog Ustav 28 .04 1990 god kojim je ukinula elemente državanosti pokrajinama Vojvodina i Kosovo i vratila naziv Kosovo i metohija Ukinula je i konstutivnost narodaZa Srbijom je krenula Hrvatska sojim Ustavom iz 22.12 1990 godine kojij je ukinula konstutivnost naroda baš isto ko Srbija svojim Ustavom.
Ko god je učestvovao u raspadu giganta od države, najbolje na svijetu za običnog radnika i građanina, daBogda mu se raspadao porod do 9 koljena, nacionalisti i današnji tajkuni hajrovali i strane banke i firme.Šteta za narode koji su bili rahat u zemlji, a poštovani u cjelom svijetu.Hvala ti Tito i vječna ti slava i političarima koji su bili gospoda za ove današnje primitivci.
Kakav Avnoj Bosna ja trebala tražit granice od kralja Tvrtka. Pa da se malo ceramo.
trazi, ko ti brani.
Mi nismo shvatili da je amputacija jedini spas od gangrene. I svu podršku gangreni dajemo i dan danas.
Mudar ciko izjavio da je voda mokra.
Pitam se kada će neki novi Badinter utvrditi smrt Bosne i Hercegovine. Ova zemlja je u procesu disolucije od trenutka kada je nastala.
Badinterova komisija je bila grupa građana koja je dala svoje mišljenje. To je bila grupa eksperata, a ne međunarodni sud. Nečije mišljenje ne može biti pravni osnov ni za šta. uzgred budi rečeno, ta komisija je utvrdila da Hrvatska ne ispunjava uslove za priznanje proglašene nezavisnosti, pa su Hrvatsku uprkos njegovom mišljenju priznali kao nezavisnu državu.
Zemlja mu kosti izbacila dabogda
Jugoslavija je klinički umrla onaj dan kad je JNA odlučila da se ne brani na Sentilju već kod Karlovca i Siska. A prava smrt je nastupila u Vukovaru.
najgori su mi ovi sto su podrzali odvajanja razna a kasnijenkupili bodove za nerad
Za smrt Jugoslavije krivi su srbi i njihovi politički predstavnici. Oni su je uništili i oni su je opljačkali.... a još su hiljade pobili
Od čega je umrla ta Jugoslavija? Je li bila bolesna?
Bolje da se nije ni rodio!
Odavno je hobotnica na svoje otekle krakove navukla lobutanke i isparila Who cares, just let it go, here all these miracles are a reality, let's fuck for a better feeling