Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet apsolutno isti clanak objavljujete.. Sahranili ste djeda mraza 2 puta
Kazu da je teroristicka grupa, IDIL, priznala da je odgovorna za njegovu smrti.
sada ce konkurs prijavite se
vjerujem da ce buduci Djed Mraz jahati kozu ili t' mozda neku kravu if u know what i mean
znam samo da mu Arzija Mahmutović neće učit fatihu
Samo Pepsi..
Coca-cola-dron,hahaha
znaci rikno
cu Svedska priznala Palestinu pa ga srce opalilo
pa ko ce sad za Novu godinu na reklami glumiti za Colu? Njegova nova imitacija ili sto? Nadam se da ce Cola pored svih danasnjih multimedialnih igrica da skonta opet dobro rjesenje.... jer Nova godina bez Cole nije to to..... RIP za Djed M.
Kako se koristi propaganda da obmani narod. Santa je anagram za Satan,Coca-cola koristi ga da proturi svoj produkt koji je los za djecu sto se pogotov vidi u danasnjem drustvu i da slave Satasnko-paganski praznik gdje je glavna obaveza da jedni drugima kupuju poklone tj da slave pohlepnost i da se opet Elita obogati jer upravo na Bozic najvise para se zaradi.
Djeca koja nikada nisu vidjela Djeda Mrazu su radosnija od ovih sto jesu koji pate citav zivot za materijalizmom i ocekuju da im neko nesto pokloni jer su ih kao malene IZDRESIRALI kao cuke da budu takvi. Eto vidis kako je u tebe kratka pamet.
Ma ovo neko Lagumdziju provocira. I ovaj debeli sa slike je ocigledno SDP-ovac :)
Samo jedno pitanje za ove velike Muslimane,i glavne zagovornike protiv Amera : Ide li ta Coca Cola ? :D Ili cemo o zavjerama opet pricati...
угасите коментаре, сад ће комунисти поћет с несланим шалама
Basum Sagosum :D