Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba sacekati i Vasviju da tramvaj zgazi pa da se ponovo trazi postupak protiv istih.
Kazu njegov sat je bio 1000 KM samo da prica a predmete koje je uzimao nisu iznosili ispod 100.000 KM a sad je dosao na Sud Onoga koji dato vrijeme racuna u djelima dobrima ili losima... Sto ti je Bozija pravda...
Oric i Radoncic na aparatima 🙃
OtrovalO ga..
Neki od njegovih poznatih klijenata: Al-Fawaaz ( uz predmet Abu HAmza) , Saif Al-Islam Gaddafi, Julian Assange, Mehmed Alagic and Rasim Delic, prijatelj suda u predmetu Krajišnik. Predmet RAdončić ne navodi kao svoj, a RAdončić jeste IZJAVIO DA JE DAO BRITANSKOM ADVOKATU 300 000 ! Ko je presvukao RAdončića za te pare ostaje nejasno :))
Svi veliki kriminalci su produzena ruka medjunarodnih kriminalaca koji sjede po evropskim parlamentima i institucijama. Sve je korumpirano i kriminalizirano do kostiju!
iiiihhhhh "premino"