Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iran je jedina prava islamska drzava koja se okrenula nauci
Jebla vas islamska drzava...
čuj iran se okrenuo nauci. iran ima svega dvije nobelove nagrade i to dvije žene koje su pobjegle iz irana.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ja sam za jedinstvo sunita i šiita, svih muslimana i svih ljudi bez obzira na vjeru, ostavimo oružje i posvetimo se nauci!
To je to.
Nemojte pričati nebuloze ljudi,slobodno na youtube-u nađite video hezbollaha šta govori o ratu u Bosni i sve će vam biti jasno, zatim ćete vrlo lahko naći saudijskog šejha koji govori da je genocid i rat u Bosni hajr. Religija Saudije je odavno novac što su pokazali kada nisu primili izbjeglice iz Sirije.
Jel vi znate da je Iran htio poslat 200.000 boraca 90-tih ali zauzvrat da prihvatimo njihuvo ucenje šijizma ali hvala Allahu Alija nije pristao jer je znao kakvo je to ucenje pagansko,a sto se tice da se zove islamska to je sam pod navodnicima.
Jeli dan žalosti u Jalalabadu?
jedan šija mane
pitanje za dumanje: da li je Iran pomogao BIH u ratu sto su istinski suosjecali ili sto su vidjeli priliku da sire siitsko ucenje medju evropskim muslimanima?
nekada je iran bio kolijevka civilizacije a sad je iran kolijevka necivilizacije.
kako to da je hiran islamska republika a imaju procentualno najveći broj ovisnika o raznoraznim drogama na svijetu?
Pa ti bi bar trebao znati, valjda si iranskog podrijetla.
@Shmokljo e nehznam yaro.. baš sinoć nješto gledam, kad tamo hiranci najviše šmrču ljepilo i kokain od svijeh ostalih naroda i narodnosti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ide li BAkir na dženazu ?
Ako stigne pribrojat dnevni pazar!
Vodio je najprosvjećeniju islamsku naciju. Mir i prosperitet Iranu
Je brate, kakve su ostale muslimanske zemlje, ovi bar ne ubijaju zbog biblije...
Rastafari
Rahmet mu duši
remzi sinoc dao go
@izsvajcerskezovem Pa da, to je to