Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgubljen zivot kao i mnogi zivoti u Gazi a svi idalje sute...zalosno u kakvom svijetu zivimo
Aaron Bushnell, tvoje ime necemo zaboraviti. Mladi covjek koji nije mogao podnijeti zlo i genocid koji Izrael sprovodi u Gazi. Sve ce im se vratiti desetorostruko!
Heroj.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Graham Bamfort se zapalio u Velikoj Britaniji zbog genocida i zločina koji su se dešavali u BiH 1993. Aaron Bushnell isto uradio zbog Palestine 2024. Neka spomen na njihove žrtve živi vječno. 😔
Bamford*
sta cekate snjosnje, znate gdje je americka ambasada. i meni moja poturchenost govori da je to moralno.
Davat će se jednog dana po njemu nazivi ulica i škola kada civilizacija odluči da pere savjest. Trenutno nema te savjesti osim kod grupa i pojedinaca. Neka je mir njegovoj pravednoj duši.
Aaron Buchnell je bio americki zidov.
Neka ti je lahka zemlja momcino, Palestinski narod treba da ti napravi spomenik u znak zahvalnosti.
Sjetimo se i Graham Bamforda koji se u 1993 zapalio u protestu zbog genocida nad Bosnjacima i rata u BiH. RIP! RIP! RIP! STOP TRAGICNIM GUBITCIMA LJUDSKI ZIVOTA, STOP GENOCIDU!!!
Tuga da mlad posten pravedan covjek mora na pravdi boga da polozi zivot da bi senilni starci koji su na funkcvijama vidkeli da normalni obicni ljudi nisu za rat i da pokaze koliko njegova Drzava kojoj sluzi grijesi i ucestvuje i podrzava Genocid
R.I.P . Tuga .
klix tek objavio, Aljazeera objavila prije dan
A ovamo bageri rade li rade u susjedstvu i niko ni da se ni okrene...
Ja naivne budale.
Bolje je za ideale i umrijeti, nego ko gnjida živjeti.
Ma ubijen!
Još jedna žrtva psihopate Netanyahua i američke vlade koja zdušno podržava genocid u Gazi.
Zaprepascujuce je kako su demokratski mediji ovo presutjeli. Genocidasi
Kakvi sve glupani rade na ovom klixu " pohadjao je diplomu" . Ma jel bogati pohadjao diplomu