Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moze li toliko godina na lozi? Viski mi je skup
Viski po viski i ne primjeti kad prođe 113 godina.
nekada su bila lijepa vremena kad u petak poslije posla odeš u kafanu i naločeš se a već sutra u ponedjeljak na posao...... :(
ocaam sutra odma 2 litra kupujem
Zena pila pravi viski, a ne splacine iz Srbije i Rusije.
Prije ce biti da je dugo zivjela sto se ni za sto nije brinula nego zbog viskija, ali eto. Na kraju opet je umrla, da hoce i nasi politicari shvatiti da jednog dana u zemlju moraju leci. Ne bi toliko lagali i krali.
Bruda najjeftiniji viski kvalitetan nije ispod 60 eur. Bitno je ne piti kanadski viski i američke viskije izuzev Jack Danielsa. Scotch je svaki dobar 15 godina u bačvi. Irci su dobri samo za Baileys i likere. Ali jetra će vam brzo otići od viskija zato preporučujem vino. I to bijelo, mediteransko. Chardonnay, Cabernet itd.
@VolimSteroide bijeli Cabernet ? Mislim da ima boljih sorti grozdja za bijelo vino od bijelog caberneta....
Alkohol u malim količinama je eliksir dugovječnosti
nije moguće, alkohol je zabranjen
Ova je popila rijeku Bosnu za 100godina kako cuga
Ja mislio da je alkohol štetan?! Koja sam ja budala.Hvala KLIXU šmo prosvjetlio pa ću od danas dnevno flašu viskija za dug život.