Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neka joj vjecna slava i hvala. hvala joj sto je rodila kcerku, koja hrani nasu sirotinju.
pa nije karleusa då poene kupuje na to...
Aladzehenemile.
Warum bikooooo, bikiceeeeee draga, nanooooo warum ??? 😥
Dobro je povukla 90 godina pa je nevinost izgubila sa oficirom Wermachta
sad ce Hrvati i Bosanski Katolici zapjevat: "Danke Deutscheland"
Zao mi je kada se izgubi roditelji to su temelji kuce ,stubovi smo mi,a krovi prozori u svijet su nasa djeca. Kada je gospodja Merkel dosla na na celo Njemacke, pa jos hriscanska stranka desne orijentacije mislio sam evo potop. Zena je cestita, mudra i pametna i ja je visoko cijenim.
znakove pored puta?
kada neko spomene ovu zenu Angelu, uvjek skontam kakosu nasi "politichari", ustvari jadni mahalci koji su vecinom strani vazali, i koji samo trachaju i ogovaraju jedni druge i pizde kako su "njihovi" narodi ugrozeni-toje maximalni domet njihove politicke mudrosti.
Auh ja orvi put procitao da je preminula Angela Merkel, sve me presjeklo....
Prije dvije hefte predsjedniku Paragvaja, preminula je snaha nerodjene tetke iz drugog braka njegova djeda sa macehine strane pa o tome niste nista objavili. Sramota!
Dođe tako vrijeme kada vijesti postanu smrti roditelja političara, a to prestanu biti svakodnevne pogibije desetina nedužnih širom svijeta.
"Kancelarka, kako navodi Bild, nije pokazivala nikakve znakove posljednjih nekoliko dana i obavila je svoje sastanke kako je i predviđeno." Angela nije pokazivala nikakve znakove (života?) zadnjih dana?? Pa ko je rikn'o, ona ili mater??
@Android Knego obatri su riknule na
neka joj je rahmet dusi
Rasplakao sam se.... Jos da ona nestane sa politicke scene i bice bolje...
@TangoSaTornjacima Debil nepismeni
naravno profesore.
Švabica kraljica Europe. Šteta što ide, bila je najbolja liderka koju je Europa ikad imala.