Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nažalost, djeca se masovno razboljevaju od najgorih bolesti već u najmlađim danima.... nekad su takve bolesti bile "rezervisane" za stare ne bih voljela da cijeli svijet vidi bol moga djeteta! :(
Pogledajte Film Ne okreci se sine.
Pocivaj u miru ljepotice 😢😢😢😢.
a Beba mala bas mi je zao x djece boluje od necega , tako mala a tako veliki ratnici Pocivaj u miru mali andjele
Bog nam je dao najvecu blagodat a to je sloboda biranja i za sve sto nam se desava lose ili dobro sami smo zasluzeni za to..dokazano dijeca umiru i razne bolesti dobivaju samo zbog vakcinacija koje tu kriv nego sam covjek.
pocivaj u miru i nek ti je laka zemlja andjele lijepi
:-(( Pocivaj u miru mali andjele....
pitam sve one koji vjeruju u boga, ako on postoji, zbog cega dozvoljava da se ovakve stvari desavaju
Neko je iskušan na ovom svijetu sa bolesti, neko sa neimastinom, Africka djeca s vodom, dok s druge strane neki imaju razbacuju se ne znaju sta ce od para, ali to je njihovo iskušenje da se vidi hoce li pomoci ovim nemocnima. I sve sr desava jer je ovaj svijet prolazan i zaradjujemo dobra djela za onaj svijet. Ukratki sam ti pokuso objasnit a sad ce bit minusa i onih koji ce da ospore sve ovo , a Allag dz.s je najjveci on zna a mi ne znamo.
ne postoji ! zbog ovog andjela i milion druge neduzne djece koja svaki dan umiru od bolest, glad, neimastine......batina
PRIKAŽI ODGOVORE (21)
oj Boze dragi :(