Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Raspad Jugoslavije a zatim samoproglasenje "Republike Kosovo" je otvorilo vrata svima koji teze separatistickim idejama. Snaga sile to nece jos dugo moci kontrolisati.
@gooUser1568441967 Stvar je vrlo jednostavna. Jugoslavenske republike imale su pravo na nezavisnost, Škotskoj referendum mora odobrit London. Kosovo je prica za sebe.
Ovi hoće da se odvoje.... sad kad Johnson bude zvao Inzka i kme, kme ovi ne zele zivjeti sa mama...! Stvarno sam duboko zabrinut.
Ko drugome jamu kopa ...
Sad da li se završava na "sam u nju upada" ili "fizički je radnik", to još ne znamo.
I treba tako Škoti, kad su Johnson &Co bili toliko glupi da rade u korist vaše a i štete svih ostalih Britanaca, onda ih odjebite! Pa da vidite i vi kad napravite takvu glupost pa se ni nakon 30 godina ne vidite iz govana, kako je to fino. Niste valjda "budale" pa da vidite kad se drugi zajebu da to nije pametno!
Kakav je to nacionalist koji kuka o nezavisnosti svoje zemlje od Britanije, a tako očajno d*rka na EU, gdje nezavisnost država pada u vodu?
Teško će to ići!
@golf kec - vrlo mudro zapazanje, rekao bih prorocantsvo. knjige iz istorije bi ti pomogle, probaj jer ovako ispadas bas neobrazovan, da ne upotrebim neku uvredljivu rijec.
napokon hvala Bogu sa smo se odvojili mi kojo zivimo u UK znamo da je ovo prava stvar
Četnitetski orijentirani "građani" sad će opet pozivati na vekovno pravo na otcepljenje, zaboravljajući da genocidni četnitet postoji od 1995, a Škotska baš kao i Bosna postoje već oko 1000 godina.
ono što Bošnjo sniva nikada ne biva ... iskustvo ...
Stop secesiji, u zatvor đaltaru
Skotska je srce Velike Brtanije!!!
Boris rek'o jok. A k'o da gledam, Evropa će u sljedećim pregovorima sa GB uvjetovati ovo pravo Škotima. Biće veselo
ma nosite se u pm vise
Nije Scot-land, nego ScotEu
Budući da su muškarci većinom dali glas za BREXIT, žene trebaju implementirati SEXIT.