Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Postavite Bakira na mjesto premijera poslusan je, vodite ga da ga ne gledamo u Bosni..
steta mlad lijep i perspektivan momak u usponu a dade ostavku a taman sam njegovu sliku postavio u sobi sad moram opet vratit poster od chuck norrisa
Hizmećanima osvanulo!
A jest ruzan lik.
erdogan dobre ljude skida sa pozicija, nece ovako daleko dogurat
A top komentara i govana...
Valjat će nekim sad izaći iz njegove bulje...
Da li je Vazal bacio bjelu maramicu ili ga je Sultan "nogiro" pa ce na njegovo mjesto uvalit buduceg zeta? Pitanje za vračare i vidovnjake?
Ocekivano,Erdogan ce unistiti Tursku drzavu.
Jest meni ovaj lik simpatičan, uvijek nasmijan, nisam ga nikad vidio smrknutog na slikama. :D
Tako to rade u demokratskim društvima!!!
Sta si skrivio Tajipu hiljadu mu bubnjeva darkvuda..
Libo nas racku.
Brko, idol bosanski Turkofila, hoce da islamizira zemlju kojoj je EU vrata polako otvorila. Odlicna odluka. Brko je despota i diktator. e sad udarajte mi minuse Turkofili - svrsavam od toga. Pojma vi nemate o TUrskoj - znate samo da su Muslimani i da su vladali Bosnom.
Erdoan je totalno pobudalio...