Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa će na kraju opet ratovat da se razdvoje. To odmah ugovor da nema odvajanja narednih 300 godina.
Od Jadrana do Drine, od Kotora do Varaždina
Kakve unije, neko tu mora biti dojnji
Oj ovih peksinastih, nedo*ebanih politicara, to bi samo prisvajalo, uzimalo, ratovalo. De bolan, taman ste se jedva oporavili posle Causeskua, usli u EU ranije, drma vas Ciganija i siromastvo, fokusiraj se na svoju teritoriju, jedva i to odrzavate.
Tacno, a da i ti imas znanja, znao bi i cinjenicu kada je Moldavija proglasila nezavisnost od SSSR ugovorom se obavezala da nece doci ujedinjenja sa Rumunijom, u suprotnom Gagauzija i Transnistrija dobijaju i de jure i de facto nezavisnost. Tako da ujedinjenje nije bas politicki interes Moldavije!
jos jedan faktor koji bez cvonjka u dzepu glumi veledrzavu..... meni samo nije jasno kako je Kosovo, Moldavija, Transpedenjejsstrija, Abhazija, Armenija sa Nagorno Karabahom ostavljeno pored tolike ljubavi prema tim rejonima "maticnih drzava" na milost i nemilost siromastvu.... Haj eto Amerika sta god je poklopila ljudi dobili barem kakav takav uredjen sistem PortoRiko, Aljaska i slicno.... Al sta ste vi? :))))
@istovarustau - nisam rusofil i smatram Krim i Donbas teritorijom Ukrajine. Ali za SAD si fulo 100℅.Ja sam bio uvjeren da su napredniji od rusa vijekovima.Proguglaj na Yt i vidi šta se radi.Policija hapsi lika koji izlazi iz prodavnice.Hapse lika koji je samo rekao šta to radite.Lik ništa nije uradio a hapsi ga 10 policajaca.Milion primjera koliko zločina počini policija u SAD.Jadni oni kojima oni demokratiju izvezu