Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hrvoje da nisi ti bio nekad stanovnik Knina, mislim prije Oluje
@BiH Slažem se s tobom, ovo pitanje napokon treba biti riješeno, na ovaj ili onaj način. Ili će BiH biti bošnjačka država što je zapravo vaš krajnji cilj pri protivljenju disoluciji, mislim da se ne lažemo, ili će se dva naroda otcijepiti od vas jer s vama ne žele živjeti, da se ne lažemo, to je zato jer ste muslimani, između ostalog. Ostaje samo pitanje hoće li međunarodna zajednica lupit šakom o stol i presuditi za neku od strana ili ćemo se pobit pa kom opanci kom obojci. U oba slučaja, ovo mrcvarenje i nas i vas vise nema smisla.
Kada će više taj referendum da vam spržimo majku za sva vremena, bando četnička.
Za razliku od ostatka Španije i Evrope Katalunja je ekonomski gigant i jedno od rijetkih mjesta gdje se sada dobro živi. Kad se već voliš pravit pametan, de se malo potkuj..
Kozojeb, fakat je krajnje vrijeme da i vi Kozoje.bi i oni Dodini Krmoje.bi shvatite da se vi ni pod razno ne možete porediti sa Katalunjom i njenom nezavisnošću. Katalunja je 3000 godina stara zemlja koja je bombama i ubistvima natjerana u sastav Španije, baš kao i BiH u sastav Srboslavije, pa se jedino Republika BiH može s njima porediti, pa zato i jesmo prijatelji i pobratimi. A vi Kozoje.bi i vaša neoprana smrdska braća se možete jedino sa Talibanima porediti, moj Kozoje.bu i Judo koji si prodao jezik i naciju za tanjur vatikanskih pomija.
@RS Pa hocete li vise sa tim referendumom dosadili ste vise sa tim s.anjem, kao vi srbi cete se ocjepiti...pa vi ovako nemate od cega da zivite, poturate nam penzionere sopstvene da vam ih mi izdrzavamo a vi bi da pravite drzavu...ublehasi Dodikovi, koje ste vi ovce, pardon krmad.Pa pola RS radi u nasim \"drzavnim institucijama\".
Priča političara o ocjepljenjima je čin koji njima privatno potreban npr. da bi na taj način sakrili kriminal, nepotizam, pogrešne odluke, da bi kao sto je u BiH se napravila vladavina i tihi teror vecinskih naroda po gradovima i regijama nad onima koji su tu u manjini, da bi lakše upravljalo sto je plodno tlo za razvoj nepotizma, korupcije, ne kaznjenog kriminala itd. itd. Ali te rascjepjane cjeline GLOBALNO GLEDAJUCI NEMAJU BUDUCNOST, jer nemaju osnovno za dobar život ljudi, nemaju budućnost u Ekonomiji, nemaju tržište, nemaju razvoj i VELIKI SU PROIZVODJACI NEIMASTINE, DEPRESIJE I PROSTORA NESRETNIH LJUDI. Kad se jednom, nekom dozvoli podjela/odcjepljenje neka bude siguran da će i jednog dana neko i u tom odcjepljenom dijelu zemlje tražiti pravo na odcjepljenje itd. Tu nema sreće! Jedino sto je bitno, je JAKA PRIVREDA I EKONOMIJA za sretnu životnu sredinu.
super, sad će i Vojvodina i Sandžak krenuti putem nezavisnosti!!
@ HrvojeZG Ako neko ima pravo da prvo etnički očisti drugi narod na njihovom teritoriju (ubistva ,progoni ,pljačka i sistematska silovanja kao što se desilo Bošnjacima u Bijeljini ,Banja Luci ,Višegradu ,Zvorniku ,Foči ,Prijedoru ,itd..) pa onda da proglasi \"većinu\" i na osnovu toga da taj region \"svojata\" na ovaj ili onaj način ,postavlja se pitanje ,koje su to zakonske norme koje će novonastale \"države\" zaštititi od istog scenarija u budućnosti? Tu care nema onda garanta. Prevedeno ,svako ko ima \"silu\" može da osvoji region koji hoće ,da pobije domicilni narod i da tu imovinu svojata kako mu volja. I prije nego mi kažeš kako je to sasvim \"OK\" onda zamisli kako bi se osjećao da je Krajina postala \"nezavisna država\" ili pak da Italija danas dođe sa svojom armadom pa otkine komad Hrvatske (tačnije Istru i Dalmaciju) koje ne tako davno (do 1945.god) su bile u sastavu te iste Italije.
kosovo dobilo nezavisnost sad je na redu katalonija, pa onda jos skotska,republika srpska,baskija i tirol i stvar sa kartama rijesena u europi postujmo vecinsko oprjedeljenje nismo ćetnici
zelimo vam sve najbolje sa referendumom braco Katalonci, nadamo se da cete biti uspjesni... a poslije vas, mi smo na redu.
HALA MADRID!
Nek su bošnajjaci vecina boli nas briga zato ti bosnjaci tzv nemaju za cigara guba do gube
@TVRDKO da se nismo K.U.R.C.I.L.I tako jer nam je broj prepolovljen.Srednja Bosna je vec vecinski Bošnjacka,u Odzaku je Bosnjak nacelnik.Ostale su nam samo opcine sa vise stanovnika nego kvadratnih metara pod vegetacijom.
@Hrvoje Zg misliš kako je trajala ovih 1000 godina?pa zar nije malo prepotentno od vas da mislite kako ce te presudit Bosni vi ,kad to nisu mogle uradit neke od najvecih sila svoga vremena?da ne govorim da je Bosna jedna od konstanti regiona.To je drzava sa najpostojanijim granicama u evropi.Trebaš malo prooucit povijest je je povijest uciteljica zivota .Sa druge strane mi se vas ne bojimo ni u kaci.
Katalonci, Herceg-Bosna je uz vas.