Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
De ne kenjaj matere ti.
znate šta je žalosno. pa da nigdje nema nekog human. tel. broja da im bar koju markicu posaljem ... a da je s.ranje u palestini, operateri bi sami mene zvali ... eeee da to je moja uhakna bosna u kojoj je se izgleda i tragedija gleda nacionalno, vjerski i rasno!
Majko moja jos ne mogu ni hranu da im isporuce a vec priomaju zahtjeve za usvajanje?!HMMM...Kako?
Mozda UNICEF-u - sada je tamo opsta anarhija i jedinu kompetenciju imaju ameri i UN.
Jarane jesi l ti dobro? Malo iskuliraj dobro bi ti bilo. Ivona, svaka cast... I ja bih rado ali solo sam pa bih sigurno bio odbijen.
@Ivona Izvinjavam se na sljedećim riječima, ali jesi li ti normalna?! 300 000 djece je bez domova, roditelja i gladuju po ulicama, a ti se našla šaliti tu na račun BiH? To je strašno. SRAM DA TE BUDE!
Hm...pitam se da li je moguce usvajanje od strane gradjana BiH? I kome bi se uopste trebalo obratiti....