Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
O masoncima se radi, vjerovali ili ne. Ideja neke World Order Organization i dalje zivi, od dana Rimskog Carstva pa na ovamo. Hladni rat je zavrsio tako da se sad igra na kartu manipulacije ljudima preko \"upozorenja\" o globalnom zagrijavanju, H1N1, a da ne spominjem sve ostale marketinsko-multimedijalne utjecaje na nas \"ovce\". Problemi u Kopenhagenu su nastali onog dana kad su na prikazani transkripti e-mail poruka nekoliko \"znanstvenika\",a u kojima je izražena zabrinutost istih o \"laganju svijetu o klimatskim promjenama\"..Ali to je samo,što bi rekli sa zapada \"tip of an iceberg\"....
se sa kapitalistima pricati da da i to je Evropa sve sjebase
Sad pokusavaju i na ovaj nacin da zaustave zemlje u razvoju. Kao nemojte vi graditi fabrike, mi cemo vam slati pare da se nebi priroda unistila. I onda dobiju dvije stvari, zabrane razvoj i jos ih kontrolisu kako hoce :):) Ovi kapitalisti nemaju granica. Neznam vise sta da vjerujem sto se tice klime, jel sve ovo izmisljeno... O cemu se tu zapravo radi?