Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za ovu le pen hićo je dobričina😂😂😂😂😂😂😂
A kad su vam mnoge Afričke zemlje bila vaša kolonija onda niste srali.
Afrika je kolijevka čovječanstva. Svi potječemo iz Afrike, geni su dokaz, čak i ovi rasisti. Ajmo se sad svi vratiti tamo.
Vratit ce se kad im vi vratite sve sto ste im oduzeli i sto im i danas oduzimate u Africi! Kasno je za desnicare-fasiste, Evropa ce po statistikama (nisu ih muslimani radili) do 2050. biti vecinski muslimanski kontinent i to se ne moze zaustaviti. Znam da to boli uzp, cetalje, fasiste, desnicare... ali tako ce biti insallah.
Rasisti na desnici urade nešto rasističko...Šok...Nevjerica...Nisu oni zapravo...Mislio je on na....Nema te nacije koja ce se usrecit desnicarskom vladom.
Možda se ne bi tu ni rodili, da ih vi i Belgijanci niste gledali kao "zološku" atrakciju. Humano.
Bili su dobri dok ste njihove zemlje kolonizirali i uzimali bogatstva......vi ste ih i doveli
europske vrijednosti sve volimo sve postujemo al u ku.cu
Hvala Bogu što nismo dio tog rasističkog pakta....I daBogda nikad ni bili.
Evropska unija🤣🤣🤣