Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klixe, molim te, nije "rat u Gazi" vec agresija i genicid u Gazi i Palestini. Haj sad ispravite to
Da je bilo koja druga nacija na svijetu izložena takvom teroru i stradanjima davno bi pogela glavu ispred krvoločnih cionista ali palestinski narod istinski vjeruje u Gospodara svih svjetova i zna da se sve dešava Njegovom voljom i određenjem. Genocid u Srebrenici je najbolji pokazatelj koliko je muslimanski narod bitan u okvirima i težnjama ,,moderne civilizacije".
Toliko licemjerstva u UN , ajde da vrtimo pricu o dogadjaju koji je bio prije 30 godina , a to sto trenutno se jedan narod istrebljuje nema veze . Ja shvatam zasto Bosnjaci navijaju za rezoluciju , ali moraju biti svjesni da to nista nece promijeniti , zlocinci su kaznjeni , i osim destablilizacije i dnevno politickih poena nista se promijeniti nece . Trebamo gledati u bolje sutra
Satanyahu zna vrlo dobro da dok masakriranje Palestinaca traje da ce do tada i ostati na vlasti.Kad masakriranje prestane slijedi Haag.
prokleti izraelski teroristi
izraelci= nacisti 21 vijeka
Čekaj! Prije dva dana bilo na Egipatskoj granici sad opet još nisu ušli u Rafah? Kakvi su ovo tekstovi?
Palestinci su pristali na maksimum, tražili minimum. Nazi Natanjahu ide do kraja.
Zašto svijet ucestvuje u napadu i otimanju zemlje Palestine ? Zašto? Do kada? I koja zemlja je sljedeća?
Bagra ima za cilj uzeti kompletnu Gazu. Sve ostalo su lafine, obmane i prevare.
islamofobija!!!?
Tesko jeste jer djecu gadjaju zapadno americkim bojevim glavama, ali pregovor s krvnicima nece uspjeti jer oni zele do Kabe stici. Ali sve ide onako kako je odredjeno