Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaki dan neki stručnjak datum pomjeri za 15tak dana. Baš ste stručnjaci.
@DunjaWasHere Ekonomski institut daje prognozu o epidemiji.... Ne treba dalje pricati...
Hajde KORONA prestani već jednom, da nastavimo da živimo 'normalno' i da uživamo u blagodatima narednih dana/mjeseci/godina..
@neprejebivi tako je, da nas privatnik opet guzi za pisljive pare i da političari i uhljebi dižu poreze i da još više para uzimaju
Poslanicko pitanje u vezi epidemije: Mogu li umrli od korona virusa glasati na narednim izborima?
@Israel2Bosnia U Hercegovini itekako....
5 maja, a u koliko sati
Kad se vec nema sta odigrati , da barem ubace da pogađamo kraj epidemije i broj zarazenih 😂
Akutna faza ce zavrsit do kraja ove sedmice! A do 15. Aprila ide 99.8% stabilizacija!!!!!
Znači,fešta na đurđevdan
Institut za ekonomiju i finansije.... Sve mi je jasno. Para vrti i kontrolise sve....
@ma eto To ti je uvijek pitanje sa kojim se politicari bore: Koliko zivota je ekonomija drustva vrijedna ?? Mislis da je corona "prosla" i nestala u Kini ??
Ako mediji prestanu sirit paniku, onda i ranije
samo za mjesec
Nama dođe na isto,kad pomre ova sirotinja 65+,ovi iz SDA će uvoziti glasačko tijelo sa zelenih planeta iz udaljenih galaksija.Uglavnom,ako bude izbora ove godine ,hebali smo ježa... Konkretno,kampanju sheba COVID-19,a ljudi toliko para uložili,šteta neprocjenjiva...
Po ovoj računici kod nas početkom jula možemo proglasiti smirivanje pandemije.
hahahaha,... koje yebanje u mozak
Nestat ce ih ako se ovako nastavi do tada...😒 A vala,ni nama se ne pise dobro!😔
Nestanak bolesti nije isto što i pad broja zaraženih. Pad je počeo ima 10 dana u Italiji. u Kini je vrhunac bio ima mjesec i od tada je drastični pad, situacija sa uveliko normalizirala ali mali kontrolisani broj slučajeva neće prestati ni za pola godine. Na to se misli.
@montypython3000 povećanje broja oporavljenih je pogrešan parametar za poređenje, on će sad drastično rasti pošto kasni za brojem novih slučajeva 2 sedmice i samo zamagljuje statistiku. Jedino pravo mjerilo je broj novih dnevnih slučajeva a to je u drastičnom padu.
Nestanak bolesti nije isto što i pad broja zaraženih. Pad je počeo ima 10 dana u Italiji. u Kini je vrhunac bio ima mjesec i od tada je drastični pad, situacija sa uveliko normalizirala ali mali kontrolisani broj slučajeva neće prestati ni za pola godine. Na to se misli.