Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obama potpisao sporazum sa Iranom Trump ga poništio, Obama potpisao sporazum u vezi globalnog zagrijavanja Trump ga ponistio, pa onda Trump priznaje Jerusalem kao Izraelski, pa onda Trump priznaje Golansku Visoravan kao Izraelsku, Pa onda Trump ograničava doseljavanje muslimana u Ameriku ( u tome je sličan kinezima) .. itd... itd.. samo onako da vas priśetim
Obama poce tri rata gospodine tata
u svim medijima top vijest je potpisivanje trgovinskog sporazuma Kine i SAD . Trump je postigao sve što je tražio od Kineza, finansijski kapital i institucije (banke) SAD dolaze u Kinu a ne samo tehnološke kompanije.
A zar nije bitna vjerska sloboda u Kini ?
Ovo neće uticat na Dodika . Vijest poslije ove. Kae Baja prasići su tu
Vrh sad i hzd ce odluciti o svemu kakav bolan senat
Imamo i mi lijepo ime za studeni, dragi novinarcicu
Trampa za kralja
Da moze biti tri mandata sva tri bi Trump bio biran, Nikad se tako nesto snazno i otporno nije pojavilo u politici.Komplet liberalni mediji su se urusili na njemu.I Klix i svi prenose samo njih ,tako da prosjecan citatelj nema sansi sznati istinu o Trumpu.Ameri je znaju.I na ovme su Demokrati popusili.Za petnaest dana je je ovo vec proslost i biti ce odbaceno u Senatu.
A u Senatu republikanci.
De manite se spinerskih naslova. Bilo glasanju u kongresu još kad i kad, i prošao opoziv. Ali to ništa ne znači bez SENATA.
Znači sad je i Trump odlazeća administracija?
Mogu ga rina kar povuci...ima senat koji je pod njegovom kontrolom i daje zadnju rijec
naa kolena pao sam kao pesma stao sam opices me kao vino znao sam znao sam da gubim da me neces ti nisi znala da te ljubi jedan gubitnik joooooj