Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podrška za Trumpovu ženu emigranticu , jer ovo je bila poruka i njoj
"oštro osuđuje rasističke komentare predsjednika Donalda Trumpa koji su ozakonili i povećali strah i mržnju prema novim Amerikancima i pripadnicima drugih rasa"....OK, dobro, ko su amerikanci nego druge rase?! Amerika je stvorena na migracijama i i sad ti migranti ili njihovi potomci imaju nešto protiv onih koji migriraju u US?!
I SAD ima svog dodika :)
@neozbiljan Prije i SAD ima svog Staljina ili Hitlera. Ovo što ovaj radi je čisti populizam i propaganda svojstvena upravo ovoj pobrojanoj dvojici.....
iameri imaju svog dodika
Ko je sad pa Donald duck.