Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još jedna pobeda srpske diplomatije u borbi protiv belosvetskih boraca za ljudska prava! \"Predstavnici Srbije neće prisustvovati dodeli Nobelove nagrade za mir\", reče jeremić i naglasi \"kosovo je srbija, ovaj ..srbija je kosovo,.. ovaj..........nije bitno\"!
Mene intresuje, odakle srbiji tako dobar odnos sa Kinom??
I takva zemlja ce prije na u EU. Eee politiko, vokru !!
Bolan, valjda i svrbi svatise da je eu-rupa budalastina. Bolje da ponovo prave Jugu. Pa, onda prvaci svijeta u kosarci, a ne samo u tenisu. Za to nisu trebali ovi iz eu-rupe...kad je njihov bio prvak svijeta?
nije moja zeleni čobo, u tome je problem. Buđenje!
ova nagrada se toliko ofucala da ima tezinu taman koliko i pjesma evrovizije.
Srpska diplomacija 92....95 genocidna diplomacija.....boli nekog za vasom diplomacijom....@KRST=coban.......ISFRUSTRIRANI !!!!!! SIKTER SELJOBERU
Pa šta ako su odbili. Znaju da je korist od neprisustvovanja veća od prisustvovanja, tako da srpska diplomacija svojim igranjem na više karti, povećava si cijenu, više sigurno od nas ovdašnjih dupeuvlakača gospođi piljary klingon i inim šatro prijateljima hahahaha. Pustite ba šuplju. Ništa od upinjanja u savez i uniju, i pušenja faličnog.
tako pricas jer nisi nikad bio u kini. kad bi se kina morala opisati jednom rjecju, onda bi to bila FASADA
njima i nije mjesto tamo!
Kina napravila najbrzu zeljeznicu na svijetu, skoro 500 km na sat, povezuje dva najveca grada za oko 4 sata, do sad je trebalo duplo vise. Sto mu, ako bosnje znaju racunati, dodje kao da predjes cijelu Evropu, a jedan njihov grad ima vise stanovnika nego cijela bivsa jugoslavija, a sela koliko nase novonastale banana drzave. Druga po velicini privreda na svijetu. Ovaj, avaj, mozda uskoro i prva, usa uskoro moze da se slika. Najbrzi kompjuter na svijetu imaju, rade kao singerice. Sto se tice ovih politikanskih dodjela nagrada, stvarno su se pro.ku.r.vali, sto jes sto nije, a sad je sasvim druga stvar. Ali politikansko dodjeljivanje nagrada, fuj!!!
Poslo dobro kineskoj privredi, pa srbi ulizivanjem misle da ce i oni calabrknuti. KURKO vam, reci ce zuti. Nisu oni budale da ne kuze srpske marifetluke.
1. u Jevropi!! ili zadnji zavisi od tačke gledišta :)
Srbija, Irak, Iran, Vijetnam, Afganistan,Pakistan...Pa da!! To je to!!To su te zemlje, fali li im neko iz Afrike??
pravi razlog je sto srbi ne vole mir, te stoga i bojkotuju takvu jednu nagradu