Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bh na strani najvecih terorista.
hadz 10000 KM dabogda im za lijeka zatrebalo, posebno kraljevskoj porodici
@habl E ovaca koje to placaju mi nije zao..
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
90% stanovnika Saudijske Arabije nezz ni gdje je bosna a ne da ih bas interesuje sto ste vi osudili
@HadACoitus12 Kakve sad ima veze jel znaju il ne znaju.
hrabri sirijaci irakcani kurdi i jemeni borite se protiv islamisticke fasiste
Iracani*Sirijci*Jemenci*
Saudijci sami sebi poslali, pa oborili raketu, primitivna arapska plemena. Ne dao bog da imaju atomsko oružje sav bi svijet pomlatili.
komentarisu idioti koji na mapi svijeta ne znaju pokazati gdje je saudija. svasta
Kako ove kloceve iz predsjedništva nije stid. Naravno ne podržavam nikakvo bombardovanje ali znaju li licemjerni članovi šta se dešava u Jemenu. Znaju li koja je muka i bijeda dole. Znaju li da dole umiru ljudi, djeca najviše, od gladi i nedostatka osnovnih životnih uslova. Znaju li ko je za to kriv i ko je blokirao luke i svu dostavu humanitarne pomoći.
Mamu vam vasu mi gladni a vi osudjujete druge, kako vas nije stid
Pa nisam čuo osudu predsjedništva za napade na civile u Jemenu od strane saudijske armije Al vjerojatno za ove iz vlasti nisu ovi dovoljno muslimani zato što su iz jemena jer tako su naučili da bi bio musliman sda hrvat hdz srbin snsd
Nek predsjednistvo osudi i sebe.
Saudijska Arabija je država terora, diktature i primitivizma sa lažnim kraljevskim dinastijama koje su do prije sto godina bile beduinske i jahale na kamilama. Onu dzamiju na Alipašinom polju treba kontrolisati jer su njoj i oko nje sumnjivi tipovi sa bradom!
nek se i mi nesto pitamo
"Predsjedništvo BiH najoštrije osuđuje posljednji raketni napad koji je za cilj imao civilno stanovništvo Rijada, "---- I to bas Predsjednistvo BiH / Ludo sveto trojstvo ili ili je u pitanju bio samo Dzafko??To sto Saudi Jemen sa zemljom sravnise Ludo sveto trojstvo se ne oglasava! Ah, da tamo su siiti, a Saudi su suniti 🙄😏. Isto kao katolici i evangelisti (sljedbenici Martina Luther-a, ili kao zapadna i istocna crkva ( rimokatolici i ortodoksni katolici)!!!
Bakir nazvao i rekao Đaferoviću podrška Saudijskoj Arabiji. Komšić rekao ja ću kao i oni, a Dodik rekao jebe mi se.... Tako je nastala podrška BiH...
Biden se smjeska
Predsjednistvo?? Haha hahaha...
Zasvrbi njih nešto za osude i vjerovatno ne bi ni znali za bih da nema blesanaca koji im donose para
Jedan lajk jedna raketa na teroriste u Rijadu