Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako saznaje klix.ba iz pozdanih izvora sa twittera i fb-a, nakon sto je cuo ovu vijest Lukasenku je jako pozlilo. Naime, specijalni klixov dopisnik s terena, s lica mjesta sa sjedistem u Londonu je saznao da ga je jako zabolilo lijevo jaje.Takodjer je donio odluku da u znak prosvjeda zbog ovoga postupka britanskih vlasti dva dane nece gledati \"Mucke\".
da li ce turski kopilan, dodik, moci da prisustvuje otvaranju, bas me zanima...
ja mislim da ce zbog ovoga lukasenko poceti da pati od hronicne nesanice i da ce se - na kraju - morati samou.bi.ti (naravno iz zasjede).
zašto bi Cionistički režim dao svom neprijatelju ulaz u kuću...logično...
A Gulagumdžiji Laktašenku?
imaju 1% nezaposlenosti i nece para od mmf to je razlog manite nas price nije narod vise zatucan i bez informacija