Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
meni ovo zvuci kao da je neki novinar istrgao iz konteksta da bi se pogresno protumacilo. trenutno se na Zapadu vodi medijska hajka protiv ovog presjednika
Cujem ima jedna zemlja zove se Bosna, Zapad stalno blati njihove politicare, mora da su super.
čudo živo da i za to nije kriv mandžo
pardon, šimunić
Jao vam informacija, majko mila... o.O Tabloidi pisu izmisljotine a ljudi koji citaju tabloide zasluzuju da im se izmislje i laze u oci!
ovaj se nalokao vodke pa ne znašto priča
http://bakssuzz.myspecialwebsite.com/
captain, leader, legend!! JT26!!
Gdje je izvor ove vijesti,ili je u pitanju lupetanje i olajavanje onih koji nisu po volji Dojce Vele-u i toj ekipi...
Terry bi mu mogao opalit ženu kao što ima običaja.
ovaj ko da je iz bih smetljar
kakvi sve MORONI vode zemlje i narode...nit njih normalan covjek može skontati niti oni mogu normalnog covjeka skontati
Da mi je samo znati da li vam placaju za ove retardirane clanke o ukrajini ili ih sami pisete da bi se dodvorili finansijerima. Cuj rastuce nezadovoljstvo, stotine hiljada demonstranata??? Pa gde su te stotine hiljada? Ja ih nesto ne vidjam ovih dana. Covek doneo ukrajini za trecini nizu cenu gasa i milijarde iz rusije. Sto nama neko ne smanji cenu goriva za toliko pa da i ja budem nezadovoljan kao ukrajinci.
Koji debil je.bo on mamu svoju.
hahaha