Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo koliko je u Njemackoj bitan predsjednik da je 99 posto nas prvi put culo sad za njega. Predjsednici inace nemaju nikakve ovlasti u demokratakim drzavama, bar ne onakve kakve ima vlada, premijer itd. alk od nas je najbitnije koga izabrati za predsjednika.
jest uvale ti banke, auta, alate...tvoju privredu eliminisu i onda kada hoces da kupis respirator kaze ne moze .... ma jel to solidarnost?
@mechanic1996 Vidi se da nemaš pojma. Uporedi mnoge "normalne" napredne zemlje. Negsde je predsjednik glavni, negdje kancelar, negdje premijer. Ali važno je glumiti pametnog i sa skriptom dati sebi pluseve da se ne otkrije da nemaš pojma
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
nije ni on do veceras znao da je predsjednik
ja mislio merkel glavna
Njemacka je velika zemlja i oni se znaju nositi sa krizn.situacijama .. Ali ce uci u duboku recesiju jer zavise od izvoza a njega ce biti manje kao i radni mjesta .. oni mogu ubaciti milijarde eura u svoje gospod.ali nece biti.mnogo efekta ako ovo potraje a hoce.. sad se svi okrecu sebi i to je mudro, a i mi morano tako i voditi racuna o sebi .. ove.mjere treba sto prije ukidati mora biti protik roba i usluga a drzava mora AKO je zabranila nekome rad da ga podrzi da nastavi sa svojim biznisom,
@x111taysonnnn Uz postivanje mjera zastite sebe i drugih .. virus ce biti ajtivan uvijek kao i grip .. tako da je pitanje vremena kad ce svi biti zarazeni.. vakcina kako kazu ce biti kao i za grip, jacanje imuniteta... nemaju za sars,mers, itd a da naprave za ovo.. Moraju se svi osloboditi straha ..
Predsjednik u Deutschland nema pravo glasa pa ne znam što se onda javlja.
Jeko ovaj?
Gospodin. Smireno, odmjereno, samopouzdano.
DW piše da se njemački predsjednik rijetko obraća u javnosti te da je u svom govoru istakao da je sada, a pogotovo u budućnosti najbitnija solidarnost koja se svakim danom pokazuje. ucite se plemena sugoslovenska
Predsjednik se obraca za Bozic i sad sa Uskrs.Pa sta je to kao da je papa a ne predsjednik.Doduse njemacki predsjednik ionako ima ovlasti kao predsjednik mjesne zajednice kod nas.
@RIc77xxx ...Predsjednik Njemacke ima ogromne ovlasti. Ali se radi o funkciji izrazito politicke prirode i internacionalne diplomatije. Za sve ostalo je kancelar, koji vedri i oblaci privredom i prakticno svim sto se u zivotu obicnog Nijemca 'pika'. Razlika u popularnosti kancelara i predsjednika njemacke naciji dovoljno govori o samoj prirodi te nacije.
Sad bi fgr rekli da je bakir, evo ga izaso iz trezora.. Al njemacka je.. Pa ce rec nesto drugo
@TheYupppie2 vjerovatno nesto tipa, zaposli me precjednice
Dr Nauka Covic I HDZs u pokazali I pokazuju svoju ljudskost svakim danom,tako sto zele da svoje "pacijente" Hrvate odvoje od ostalih kad se lijece od virusa,humano nema sta!
Neznam sta se cudis za covjeka koji je u ratu uzimao ljude iz logora kao radnu snagu u sokolu.
Pita se ko precjednik Upi-ja u Velešićima.
Divi ovog, zar nije Merkelka (ljubav moja) predCjednik.
I Njemačka ima Dzaferovica
Ich liebe Deutschland aber Bosnien ist in meinem Hertz.
@svrco2017 ... Aferim, ausgezeichnet 5. Setze dich hin, svrco.