Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovakvima nisu ni cilj obrazovani ljudi
Ovakvim prototipovima od političara i odgovara nepismeno glasačko tijelo.
Pametno! Zasto sluze "ova"ekektronska pomagala.U skolama se ne moze napraviti socijalna distanca a "mladi"mogu biti najveci prenosioci virusa.
hehe..koja šuplja..
Pametno.!Djeca su "najveći "prenosioci virusa !
Ionako samo 10% ih se skoluje... nece se ni peimjetiti razlika
Tu se radi o milionima učenika. Ono imaju toliko mladu populaciju da ne trebaju brinuti o covid smrtima. Al nešto se drugo u naredbi krije. Vjerovatno porcija ega diktatora.
ti nam trebas u BiH
Znači za dvije godine.
Ma vidi "ljepotana" pametnog. On smatra da se ne treba obrazovati, jer biti "pametan" bez skole i nije neki problem. "Pa vidite dokle sam ja dogurao", rece preshjednik Filipina, - "a imam od skole samo ulicnu skolu i to veliki odmor."
Goram dolam trutese ratese