Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A naši jedva čekaju da ih zovne čistačica iz američke ambasade da idu po svoje mišljenje i da im lično uruči zadatke.
Vakat je bio da neko odbrusi američkim abasadorima koji bi da vode politiku u zemljama u kojima rade.
Kada ih odjebe Dodik, a americka ambasada ne reaguje onda se ovdje cudite i trazite da mu zavrsnu ruku. Kada Dodik trci Putinu onda je problem jer za ime Boga ne moze on tako, sta ce nama Rusija, sto ga Amerikanci ne isamaraju. Kada odrze predavanje Vucicu ili ovima u Zagrebu drago vam i likujete. Kada bombarduju Srbe radi BiH, onda je to ispravno, kada bombarduju tamo neke druge onda je to agresija i kaubojska posla. Ceski predsjednik je "kralj", ima muda, zato sto je jak na jeziku. Kakva je razlika izmedju Putinove sile koji isto tako diplomatskim kanalima "savjetuje" da bi bilo pametno da ovi tu blizu granice dodju na proslavu, i kada to urade Amerikanci i kazu da nije bas pametno da se ide. Znate, zemlja koja vojno otima teritoriju druge suverene zemlje, a bez da je na tom podrucju obespravljena ili izvrsena represija i zlocini nad jendom nacijom, vec tako iz cista mira jer smatraju da bi trebala njima pripasti, bas i ne zasluzuje da joj se ide na paradiranje.
25 miliona Sovjeta poginulo u Drugom Svjetskom Ratu! Samo faschisti nece doci na ceremoniju. Pratite ko su! Ne vjerujte onima koji nisu dosli, ne vjerujte njihovim medijima=propagandi. Spremaju nam novi pokolj. Ne znam zasto ovo komentarisem. Je li neko procitao Jezevu Kucicu, ili, nedó bog 1984 (George Orwell) Isus uskrse! Sretan Vam Uskrs!
Nema bas puno politicara koji imaju petlje uraditi ovako nesto, postujem!!! Ameri se cesto zaborave i cesto, precesto, se ponasaju kao da se podrazumijeva da oni u svakoj drzavi na svijetu vode i unutarnju i vanjsku politiku. I cesto to cine tako da prelaze granicu dobrog ukusa, a o diplomatskim normama da i ne govorim. Dobro je da jos ima drzava koje se sjecaju sto znaci suverenost.
Svaka cast gosp.Zeman nazalost pax americana najvjerovatnije sad planira revoluciji narandzastu ljubicatsu nemam pojma u pragu da te skinu sa vlasti. I da uopce ne podrzavam rusiju ali danas USA mislio da moze uticati na sve zemlje
Sad će Češko proljeće i Slovački proliv.
MA SUPER JE REKAO!! Bravo
češki ambasador u americi bi apsolutno trebao pozvati crnca u održati mu lekciju o evropi, evropljanima i americi koju su stvorili evropljani i u kojoj su i sad uglavnom porijeklom iz evrope
Sad će "proljeće" u češkoj...:)
Zasto ne objavite vijest o protestu pred americkom ambasadom u ukrajini ??
eh Amerikanci... izginu tolko Rusa za slobodu al to sad nije bitno
Glatko to Ceska velesila izjavi
I Beneš je imao petlju da se odupre Hitleru, čestitam Zemane, tradicija se nastavlja.
Također je predsjednik Češke izjavio da su vrata njegove palače zatvorena za ambasadora SAD-a. Međutim, češki predsjednik rekao je da su za ambasadora SAD-a vrata njegove palače zatvorena.