Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako se rješava problemi separatizma i rušenja države pod maskom nacionalizma u ovom slučaju Armenaca.. Svim normalnim građanima su pružili ruku a svima koji su taj teritorij kontrolirali radi svoji interesa a narod huskali na nacionalizam izlazna karta.. Pošteno..
Vidite li Bosnjaci koji prizivati da nas štiti NATO/EUFOR da raspoređuju snage... da su to zablude čak i u drugim zemljama.Sjetite se glupani Bosnjaci da su i 1992-95 bile raspoređene iste snage koje sada prozivate i opet se desio GENOCID. Za slabe je međunarodni sudovi i UN trupe koje nista ne cine.Za jake je jačanje vojske, policije, paramilicija i slicno. 😉
@Goouser1545765181 I to sve u okviru suverene Bosne i Hercegovine o kojoj ti veze nemaš. Niti si ti iz Bosne i Hercegovine niti imaš ikakve veze sa tom tebi susjednom državom. Drži se ti svoje ekavice i Srbije a BiH ostavi Bosancima i Hercegovcima od Bihaća do Trebinja.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tako se postupa sa separatistima
Ako bude kao u RSu onda to nije prihvaćanje
Smirite duhove! Sta nafta moze da uradi.. da nije toga jos bi oni 50 godina ratovali.
Ovo kao Rusi kada su okupirali Kareliju i pozvali sve Fince koji zele da mogu da zive tu. Epilog: Nula ih je ostalo
Финска, Естонија, Литванија, Латвија су до 1917 били у саставу Руске царевине. Белорусија, Украјина и Молдавија такође. Где су били Украјинци када су Руси и Руска царица ослобађали Крим од Османлија? Одговор је: Нису постојали. Сада јасније.
Sada ova sirotinja ce se smiriti i idu u drzavu koja je dosta bogatija ....nece im biti lose
Gdje nam ode onaj troll iz Srbije @Goouser1545765181? Izgleda ga pogodilo to što ga raja provali ovdje za sekundu. Grdne rane, levat se totalno odjavi a ja kontao da ga još malo peglamo. Pobježe isto ko i svako drugi troll iz susjedstva. 😂😂😂😂😂😂😂😂
Kaže uzdaj se use i u svoje kljuse. Onaj ko je sarađivao sa Rusijom je uvjek nahebao
Mogu predpostaviti da je kvaka u tom teskom naoruzanju tj.starom zeljezu koje ce sad zavrsiti u rukama Rusa i sluziti kao potrosni materijal u Ukrajini.
Ovo mozete posmatrati i iz nase perspektive, gdje mi imamo posla sa kriminalnim rezimom iz Laktasa, dok gradjani normalno obavljaju svoje poslovne aktivnosti, niko ih ne vredja, ne zabranjuje im odlaske u bogomolje. Kada odlucno krenemo na ciscenje extremistickih elemenata, nema ko da se plasi Armije, zna se sta su nase mete ;)
Ne znam sta mi cekamoooo, 3 dana nam treba da uzoremo nasu zemlju i krenemo sve ispocetka..
Stvarno misliš da će neko ostati
Nagorno karabah se nalazi na sred drzave azerbedjan i ovi armenci hoce drzavu u drzavi. To mi slicno ko i kod nasih seperatosta ovde u bosni koji sebe nazivaju konstitutivna nacija
Vidite li Bosnjaci koji prizivati da nas štiti NATO/EUFOR da raspoređuju snage... da su to zablude čak i u drugim zemljama.Sjetite se glupani Bosnjaci da su i 1992-95 bile raspoređene iste snage koje sada prozivate i opet se desio GENOCID. Za slabe je međunarodni sudovi i UN trupe koje nista ne cine.Za jake je jačanje vojske, policije, paramilicija i slicno. 😉
Jačanje države na taj način da SDA rasporedi svoje uhljebe i opljačka je do kosti, jel to?!
Armeni kao i braća im Srbi, znaju samo za zakon Sile. Kada je Azerbejdžan bio vojno sla a uz pomoć Rusije napali su i okupirali djelove Azerbejdžana i protjerali Azere sa tog područja.