Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svako ima svog Dodika
Oprobani recept. Šef srpske mafije Aca Parizer zna kako se to radi.
Da pogađam bez čitanja... Lijeva je predsjednica, desna je proruskinja?
Botox Gagauzija.
Komična koincidencija...predsjednica isto Bošnjakinja, a ova "šefica" iz proruskog cirkusa isto Vlahinja pljunuta 🤣
Nema to veze sa nacijama i narodima. To ti je ono što kod nas u Bosni kažu 'Na čehri mu se vidi sve'.
Ova Gutul ista Milorad, i njega cim prozovete za kriminal on to ocijeni kao napad na citav zrpski narod :)
O'kle ovaj ugursuz Eugenija izađe...?
hajmo bitch fight posamarajte se
Gagauzi su ko Srbu,turkijski narod pravoslavne vjere
Čuj ti Rusa. Jeste li pustili Čečeniju na samoopredjeljenje? Ili ste od njih napravili primjer za sve ostale koji pomisle na samostalnost? Ali hajde to i nekako, nego ne date ni Ukrajini pravo da kroji svoju sudbinu nego ste ih htjeli oboriti u onoj akciji za 72 sata.
A Rumuni anektirali Besarabiju za prvi svjetski. pa je Sovjeti vratili 40', pa se Rumuni pridružili nacistima i opet je okupirali, pa su je vratili Sovjeti 44' i upravo su oni napravili Moldavsku Sovjetsku Republiku i morali su deportovat najmanje 95 000 Nijemaca koje je Rumunija uvezla. I 1990 je Rumuni opet sebi prisvojili. 97% ljudi je govorilo ruski. I pričaš o samoopredjeljenju?
@8723 Ma neka Moldavci nađu jednoga Sejdu u Gagauziji i izaberu im ga i riješen problem! Hahahahaha!!!
Ova rusadija i nasa vlahadija svugdje samo probleme prave. Treba im dobro stati na prste i sutnuti u dup* svom snagom. Rusi su izgubili Ukrajinu, vlahadija 1% u Hrvatskoj, 1% u Kosovu, ne postoje na preko pola Bosne, CG u NATO....