Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ispravna presuda bi bila: Ukidanje entiteta i vracanje statusa republike BIH. Karadzicu \"dozivotno u ludaru\". Srbija da isplati BIH svu ratnu stetu.
stavim ti ga kcerki u dupe cita li ona ove komentare mamu vam zlocnacku j...
BEZ SUDJENJA GNJIDU UBITI!!!
Mislim da će sudjenje karadzicu alies draganu dabicu još više otvoriti svijetu istinu o nastanku genocidne tvorevinu.Na ovom sudjenju će se ići do nevjerovatnih detalja a samim ti i do najsitnijih detalja nastanka genocidne tvorevine.To bi mogao biti i glogov kolac u grudi genocidne tvorevine i početak njenog kraja.Nemože opstati nešto što je nastalo na genocidu i uništenju jednog naroda a onda taj teritorij nazvati po onom narodu koji je počinio genocid i zlo,to je nemoguće.
Nismo im dali da se brane u ratu. Ne treba im dati ni sada. Istina je onakva kako mi kažemo. Šta on ima da priča. Treba ga osuditi i gotova stvar. Mi smo ti koji znamo šta je istina. Ona je naša. Oni trebaju da ćute i slušaju nas. Kakvo sudjenje? Ustvari, može jer će biti onako kako mi hoćemo.
moguli ja damu sudim majketiiiii
sprem te se sprem te bosnjaciiiiiii, predstava u hagu pocinjeeeeeee