Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Crkva za crkvom, krst za krstom, i onda se zale sto ovi samo dzamije prave...ne zna se ko je gori...
U videu od 4 minute se pojavljuju kratko 3 crkve. Ne razumijem gdje je problem. Ah da... Seljacina si! To je problem.
A zasto pises tako uvredljiv i prost komentar, ah da... uvrijeđeni vjernik si! To je problem.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Prelijepo.. Moglo bi se ovdje svašta nešta posjetiti, imamo jako lijepu zemlju ali to izgleda ne znamo da cijenimo.. I jeste li to zaista brojali katedrale i džamije? Je li to sve što vidite? Haj malo izađite u ovu prirodu, odmorite mozak, previše ste opterećeni nebitnim stvarima.
pa dobro,ima u Hercegovini i dzamija,i to starih po 400 godina,ne samo crkvi sagradjenih unazad koje desetljece.Ne moze covjek da vjeruje kolko ljudima smetaju dzamije,cak i na ovakvim klipovima,lik snima Pocitelj,tacno poslije one tacke gdje se dzamija nalazi.Pa ako nista drugo sto se arhitekture tice mog'o je snimiti,ali jok.. Sa druge strane,koji god snimak npr Sarajeva da ima,ljudi uvijek snime sve njegove znamenitosti.
Ima u Hercegovini puno više za vidjeti.
Malo sam se razocarala, vi klixovci izgleda nikad niste bili u Hercegovini. Ja sam hercegovka I malo me ovaj snimak iziritirao, jer osim Mostara, Pocitelja, jedna slika Medjugorja I brane u Jablanici, nekoliko ovih krstova/krizeva, ja ne vidim Hercegovinu. Moram naglasiti da je bas ovaj letac se skoncentriso da snimi krstove/krizeve u Mostaru I Pocitelju. Malo mi to vrijedja inteligenciju.
nema šanse da ti vrijeđa inteligenciju ! Upitaj se imaš li je , jer ono nije Jablanička brana !
@B1F, ja vjerujem da ti je tata/ćaća ucestvovao u slaganju ona dva krsta/kriza tamo gdje im nije mjesto, pa te malo potresla ova brana?
Imam phantom DJI vision 2.. I planiram napraviti slican video o Sarajevu i njegovim ljepotama i znamnitostima.. Nadam se da necu podstaci ovakve negativne komentare kada ubacim kadar Begove Dzamije ili Katedrale Srca Isusova.. Ako dodje do toga, brisem sav ulozen trud i rad.. Stop nacionalizmu! Pozdrav i selam za sve dobre ljude..
sve je ovo bosna i hercegovina, pripada svima nama i nikako drugacije ! bosna i hercegovina je jedna prelijepa zemlja, sa toliko potencijala ali mi narod smo stoka !
cuj AKO sam vjernik?, pa to samo nesigurna budala moze napisati, a ti koliko branis crkve i dzamije svako bi pomislio isto sto i ja, izgleda da ni ti sam ne znas sta si, skontaj prvo to, pa onda govori nekome da je ogranicen..ograniceni stvore..a za ovo nacionalista nisi odgovorio ha?
krvi mi ,,,,fino ! https://www.youtube.com/watch?v=wnzVg13rUwE
Herceg Bosno ❤️ PONOSNO
Bosna Hercegovina ili Hercegovina Bosna, kako god okreneš živiš u istoj državi. Vi volite malo šatro pričati kontam.
Mozda i zivimo ali sa vama sigurno ne
Kakve veze ima paraglajding sa snimanjem pomocu Phantoma?
Ako ti meni kažeš šta ti je to :: phantom ? Ja ču tebi napisat kakve veze ima paraglajding sa snimanjem ,,,,,,,,(pomoču profi Hexacoptera !!),,,,pametno mamino ,,,
interesantno ,,,, Čovjek fino kaže da je to samo manji dio "naše hercegovine " i na filmu ima i đamija i crkvi ,,,,, i neznam šta nije jasno ?? Jeli vam jasno da se bar na snimku starog grada u Stocu ,sami iz zraka vidi na vrh tvrđave od kamena naslagan polumjesec i zvjezda ?? Ili i to "čoravi " nisu vidili ,,,, a vide samo crkve ? Evi i film o mostovima Mostara ,,,, Ima li tu šta da nekom smeta ?? https://www.youtube.com/watch?v=-57XbcADkGM
https://www.youtube.com/watch?v=-57XbcADkGM
Iz ovog videa nas Jurica je pokazao svu raskos nacionaliste i ekstremiste . Nije u pitanju Hercegovina nego tzv Herceg Bosna.Procitan si Bobane ali nece moci tako budi siguran.
kako ce izgledat...sami kamen pa hajd.......
jeftina hdz propaganda . samo krizevi . provokativno odvratno bijedno mizerno seljacki ustaski ...................snima bosnu iz zraka a vrtoi se oko kriza kao macak oko kase .....plitko smece , baci u kanalizaciju ovaj snimak da manje smrdi
Ja živim u Švici, zemlji cokolade,zemlji satova u kojoj nikad nije bilo ratova.Al' kod mene u stanu pjeva sevdalinka,sitno veze bosanska harmonikai od Dine Merlina – Jedna si Jedina.Bosanska se zastava na balkonu vije,naše stare obicaje održavam ko prije.U bosansku školu svoju djecu šaljem,casove istorije o Bosni im dajem,neka ne zaborave neka se sjecaju,o njihovom porijeklu, babinom rodnom kraju.Neka znaju da su mnogi babini jarani,za Bosnu pali i svoje živote dali.Neka i oni pricaju sinovima svojim,sinovima svojim, unucima mojim,neka ne zaborave, neka se sjecaju. Imam i ja prijatelja Švicera, Talijana,iz država svih i sa svih strana,i svi me poštuju,kao stranca i kao Bosanca jer znaju,ako treba dati krvi tu sam prvi,ali u Bosnu ne smiju dirati,jer za nju sam spreman i klavir zasvirati,spreman sam da se potucem,nekoga istucem ili deblji kraj izvucem,jer ja sam se zakleo.NE DAM BOSNE, NE DAM BOLAN,jer to je moje,od Kulina bana do današnjeg dana,to je moje i mojih jarana. Dok ti budeš u Portugalu na godišnjem odmoru,ja cu biti u Bosni na našem Jablanickom moru,uz jarane stare, zvuke gitare i gajbu pivare,uz roštilj i pice nama lijepo bice. I uvijek kada se u Bosnu vratim,obavezno u Jablanicu svratim,narucim pecenje, sjedem pod bagrenje,pogledam na Neretvu i ponovim zakletvu. NE DAM BOSNE, NE DAM BOLAN
NESAM ŠKOLOVALA ! ┘┌
bica i đeljana <3