Komentari (236)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pošteni i iskreni Nijemci. Bez predrasuda kažu kako jeste. Mogu biti uzor cijelom svijetu.
Ovo isto da se desilo bilo gdje u evropi bio bi povezan sa isilom.Samo je njemac dovoljno realan i hrabar da kaže da je ovaj čovjek jednostavno budala koja je veličala i druge masovne ubice.
ma jel moguce da je poremecen? aaaaaaaaauuuuuuuuuu
Ma ja, kad ima dvojno državljanstvo odmah je "poremećena osoba" a da je bio samo iranac to bih odmah terorizam bio.
Posljedice GTA video igrica.Ova nasilna video igra je sigurno ostavila negativan utjecaj na psihu mladih ljudi .Djeca izgube vezu sa realnošću i misle da se život može ponoviti kao video igrica.Bojim se da je ovo samo početak.
kako lijepo dijete. pa sta mu bi , jbemu vise sve
Naime, terorista je izvrsio samoubistvo tako sto je policajac u civilu pucao u njega i ranio ga... tako nekako
Zar nije cudno da se neki musliman iz Irana zove David a ne Davud zar ne..
@Diplomiranibog David je jevrejsko ime, a Davud je arapska inacica kao npr.Abraham/Ibrahim..
MUSLIMANI SU NAJVECE ZLO KOJE JE MOGLO ZADESITI OVU PLANETU
kaze pripadnik vjere ciji pripadnici su pobili i pokrali sve sto su stigli sirom planete ... i sve to u ime "boga" :DDDDDDDDDDDD
Izgleda da Bog voli budale.U zadnje vrijeme se kote masovno.
Znaci, ako je vjerovati njemackoj policiji, ubica je musliman ali srecom nije ISIL.
gdje pise da je musliman????
Hahahah znaci nije terorist vec mentalno premecena osoba Boze dragi
Pa i musliman može biti mentalno poremećena osoba, šta fali?
Dijete imigranata koje se nikada nije osjetilo stvarno prihvaćeno u okruženju u kojem je rođeno.. Rekoše da je tokom više godina trpio maltretiranja u školi, a to je više nego dovoljno da se u njegovom umu razviju ideje da napravi ovako nešto, naročito uzevši u obzir da je preferirao svoje vršnjake za žrtve. Sve u svemu, ode Evropa u tri lijepe, jer će u budućnosti oni koji sebe smatraju pravim Evropljanima sve više i više izopštavati novopridošle, što je recept za propast...
koliko ja znam vecina imigranata muslimana ide u skole gdje su vecinom muslimani eh sad ako njega u skoli zezaju "braca" muslimani onda je trebo tamo pucati a ne po neduznim ljudima, a svakako da ja maltretiraju kad ne zeli da prihvati kulturu modernog zivota i covjecanstva
@Alba King Zaista ne znam. Pratih DW i RT i tako nešto spomenuše, ali mislim da je asimilacija pridošlica definitivno dvosmjerna ulica. Nije dovoljno da neko želi da se asimilira, ako ostali ne žele da ga prihvate isto kao što nije dovoljno ni da okolina prihvata tu osobu, ako on/a traži smisao koji oni ne mogu da mu ponude..
Sinoc se kaze da je bio teroristicki napad, al posto ovaj nije musliman (po svemu sudeci, jer u Iranu ima dosta i onih koji nisu muslimani) onda je ovo poremecena osoba iako svi kazu da je bio miran i tih, sto bi se reklo dusao od covjeka .
Sinoc se kaze da je bio teroristicki napad, al posto ovaj nije musliman (po svemu sudeci, jer u Iranu ima dosta i onih koji nisu muslimani) onda je ovo poremecena osoba iako svi kazu da je bio miran i tih, sto bi se reklo dusao od covjeka .