Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poziva se Berlin, London i Wasington da se dopusti svim onima koji zele da urljaju po ulicama i da pale gradske autobuse, zanatske radnje i privatne posjede. Prati ce se razvoj situacije i da li se dozvoljava demonstratima da onako kako to oni zele da razvaljuju da tako i razvaljuju, UPROTIVNOM biti ce upitna sloboda izrazavanja,!!!!
Sta se ovi fasisti imaju petljati u unutrasnje stvari jedne nezavisne zemlje i zasto se osjecaju pozvanim da svemu na svijetu budu poklopac? Bolje neka ociste svoja dvorista od rasizma, fasizma i ksenofobije i neka prestanu da guraju nos gdje im nije mjesto, bio to Iran, Venecuela ili bilo koja druga zemlja koju su naumili opljackati.
i oni seru Ahmedinejad je zakon....