Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nermin Đonlagić: ajde ne laprdaj, sam nisi naveo ime i tu nešto pametuješ
pa sta ako je pomenuo kardzica ,i treba da se ne zaboravi isto kao i dotore iz doba fashisticke njemacke
Odmah ti moras da spomenes Radovana, je.bo ti on mam.icu iskompleksiranu!
ama ne moramo dalje od svoje avlije - eno nam gavrankapetanovica i kompanije beskrupuloznih oportunista kojima nije u cilju uvodjenje reda i discipline na klinickom centru kako ljudi ne bi morali nositi koverte za svoje bliznje.
hipokratova zakletva??? doktori?? doktor radovan karadzic?? ima ih svakakvih, ali na srecu nas vecina su normalni
Fuj, a vala i ovi komentari ovdje su uglavbom fuj, Treba promjeniti sistem, omoguciti ostavljanje komentara samo nakon prijave punog imena i prezimena, pa da vidim onda kako bi lajali....mislim...nikako....pizde cuj boli ga racku za aiti, eto pameti i muskosti, fuj
Ma boli nekog ku*ac za nekog..to je uvijek bilo..
libo me racku za taj aiti.