Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...pardon... mnogo manje kilometara \"samo\" 200...
Vidi bogati pa Cernobil se PRESELIO....u Rusiju iz Ukrajine.... Hajd\' da je se preslio u Bjelorusiju (na samoj je granici je, puno je blize) nego cak u Rusiju, i to najmanje 500-600 kilometara daleko .... Naravno da je to \"normalno\" jerbo to pisu \"zuti\" novinari zajedno sa SESIRDJIJAMA, a ne obicni antiSESIRDJIJSKI novinari.
Dragi moja aHmo, zato pismo bosancica postoji, citaj malo nije sve tacno sto mamica ti je rekal : http://bs.wikipedia.org/wiki/Bosan%C4%8Dica
Posebno u dijelu \"onceciscenom\". Je li to nova rijec na \"bosanskom\"?
Vala Ahmo kako ti nije dosadilo. Prođe 15 godina od posljednjeg suprotstavljanja činjenica a ti još uvijek na člancima o ruskim požarima pišeš o našoj genetici. Ne znam kako samo Holanđani koje je Napoleon natjerao da uzmu prezimena uspjevaju da se ne raspravljaju o tome.
Evo blizi se i kijametski dan i kraj dunjaluka pa da ja svojim Bosnjacima odam jednu dobro cuvanu tajnu.Svi smo mi nastali od Srba i Hrvata koji su presli na islam neko za veceru,neko za povlastice.Imaju knjige u kojima mozete naci kako ste se prezivali prije prelaska na islam.Nadite svoje pravo prezime prije kraja dunjaluka.
Vijest je preuzeta s FENA-e. Nakon nesreće čestice su se vjerovatno proširile i u Rusiju. Pogledati geografski položaj Černobila.
Zar je černobil u Rusiji? Ja ipak mislim da je u Ukrajini.... A I SSSR se davno raspao....
DA STE VI NAMA ZIVI I ZDRAVI TO JE STARA INFORMACIJA