Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U holywoodu prava cistka, a i jesu poceli praviti sranja.
Gasio sam u Hrvatskoj požar kada sam se zadesio na godišnjem i nije mi žao i uvijek ću pomoći jer Hrvati su prijatelji BiH bez obzira na prduckanje marginalnih fašističkih sfera ruralnih krljavaca.
@TheChallenger Nemam vremena jer sam profesionalno astronaut!
hhahahaha ali pazi sarkazma u tvojoj rečenici: "ti se baš LOŽIŠ na gašenje požara" hahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kad se kod nas pocnu zaliti i odmah crniti sve pa i vatrogasce, vatra kad se rasplansa to se tesko zaustavlja i dugo traje.
Kad se kod nas pocnu zaliti i odmah crniti sve pa i vatrogasce, vatra kad se rasplansa to se tesko zaustavlja i dugo traje.
Ja da sam u blizini išao bi gasiti požar bez razmišljanja jer Amerika je prijatelj BiH, samo u St. Louisu ima preko 50 hiljada Bošnjaka koji su u Americi našli utočište, riješili egzistenciju i školovanje.
Zamislite da se ovo kod nas desi...dok bi se oni dogovorili oko imena izgorila bi cijela drzava
ovo nije drzava
tako se brinem za Oprah....
Šta ti je ona nažao učinila?
@Hipoteza ništa