Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moldavka se upalila pa izbio pozar
Ne pustajte moldavke vise na kruzere......
garant je do pozara na postrojenju doslo zato sto je kapetan žeg\'o neku moldavku
A da opet \"novinare\" poducite osnovnim pojmovima...??? Firma je Costa, brod koji im se prevrnuo je Costa Concordia, pa Costa Allegra moze biti samo dio flote Costa-e, ali ne i Costa Concordia-e... Ja \"novinara\" i pismenosti... FUJ!
Molim detalje, ime kapetana, sta je jeo pred havariju, za vrijeme hvaraije, s kim je bio, jel moldavka u pitanju, jel grand city odgovoran za zabavu, koliko putnika ima rolexov sat itd.
Nadam se da ce sve proci ok, jer ko ce opet mjeces dana citati jedno te isto sa dodatnim detaljima kao u telenovelama!
ma kakve ba kurvice...ljudi hoce da se docepaju para od osiguranja...vidite da se radi o istoj kompaniji...menadzeri razje.bali kompaniju sad u dugovima i hajde da se sta naplati od osiguranja...sve su to prevare danas
Sad mi je i onaj TITANIC nekako sumljiv, polako mislim da je i on žrtva jende kurvice.
Koja je prostitutka sad u pitanju ?
a jes jes, ovo je onaj u tihom okeanu kod sejsela :D
Opet neka moldavka , a?