Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eto ti znas da su pobrkali.
Ima li neko da mu je jasno kako pod satorom(???) moze stradati toliko ljudi, pardon, zena? Malo nevjerovatno. A to bivsa su sigurno pobrkali sa druga ili treca, ili ko zna...
Sto si tako glup, pise ti fino bivsa zena, ali i pored toga ti zelis na serijat svaliti krivicu. Tebi serijat ne valja, a sada ce po serijatu ova zena sto je podmetnula pozar fino dobiti smrtnu kaznu, a kod nas nebi ni 12 godina zatvora i uz dobro vladanje bi bila pustena i ranije ili bi rekli da je luda, pa bi je poslali na lijecenje. Nemoj misliti da neka zapadnjacka ljubomorna zena nebi uradila i puno gore stvari od ljubomore, nema to veze odakle je.
Eto pa ti imaj vise zena po serijatu....