Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek vide i glupi Balkanci šta je požar, da ne govore sraanja protiv naših vatrogasaca kad kod nas gori. Eto najjače zemlja svijeta ne može da se izbori s vatrom, uz sve novce, mogućnosti i napore.
@CDS Samo levat i kreten moze poredit havariju stotine hiljada hektara u pozaru u Californiji sa lokalnim pozarima kod nas koji zahvate najvise 1ha povrsine. Svasta cut i vidjet kod nas, svjetskih intelektualaca.
@Avenua Ne budi nervozan, domac
Najzalivije ljudskog zivota.Nema cijenu
@Stefani za kolko bi mi ti dala
Evo im teme za još jedan holivudski spektakl po istinitom događaju u kojem spašavaju svijet od globalne katastrofe. Američka propaganda.
teroristi ISIL-a podmetnuli pozar
Strasno. Nadat se je da ce bit brzo ugasen bez zrtava. A o lokalnim bolesnicima bi se psiholozi pobrinut. Kakvih zlih komentara ima.
Opet zrak manje zagadjen nego u Bosni
Neko nahajco.
gori babilon
Zivot se vratiti ne moze.RIP
Tuga.Vatrogasac pogide
Na jednoj strani poplave na drugoj pozari.Priroda se probudila protiv covjecanstva