Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eee,u kanadi je demokracija! a haaa. da su se, kojim slucajem, digli studenti u iranu i da se ovako postupa sa njima bilo bi: \"hodze\" ovakve,onakve, vjerski totalitarni rezim...i jos kojekakvi verbalni proljevi, ali posto se radi o kanadi onda je sve ok...ono, malo ih skolarina handri, a ostalo je sve u durex. otidjite malo na advance.hr, pa se stvarno informirajte o cemu je rijec.
se ponaša normalan narod. Nema zahebancije s njima malo nek nesto probaju nametnut narodu odmah se protesti i nemiri prave. Kod nas narod ko ovca sutra ovi nasih 6 mamlaza moze predlozit zakon da se svaki 3. drzavljanin bih kastrira, i opet niko ne bi nista protestvovao.
quebec ce se odcjepiti od anglo saxonskog dijela kanade kad tad i trebaju
ma ja zivim par kilometara od viktoriavilla i mogu vam reci da je sve ovo namjestaljka liberalne vodece stranke.Jean Charest je lopovcina da ga nejma.Mislim djeca su u pravu nabiju him toliko skolarinu da nemogu svi u skolu a onda upravljaju glupim stanovnicima kako oni hoce.
Ljudi se ne bih trebali bojati svoje vlade. Vlada bi trebale bojati svoga naroda.
radi boljeg razumijevanja teksta: \"... a grupa maskiranih lica počela da gađa policajce raznim predmetima\" znaci doslovno da je grupa maskiranih osoba koje RADE ZA POLICIJU, tj. njihovi placenici, je pocela da gadja policiju da bi time provocirala policiju da zapocnu sa brutalnim represalijama po studentima. Tako se danas radi kad je policija u pitanju i kada zele da rastjeraju demonstrante. Sistem se mora odbarniti, koliko je neposten sistem toliko su nepostena sredstva odbrane.
Evo, živi u Kvibeku, i samo da vam kažem da Liberalna stranka je bila u tom hotelu zato jer su pobjegli od nereda u Montrealu. Nisu bili tu zbog razgovora sa studentima, već zbog godišnjeg sastanka članova stranke