Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije terorista. Jove se Jason Dalton. Sva sreća. Sad amerika ne treba da angažira FBI i vojsku.
Ako nije musliman onda nije terorist. Covjek je samo napregnutih zivaca.
Eh sad se ceka da se raspise tender da vide koje ime ce se dati ''bijelcu 50.-ih godina..Al' s obzirom da se nigdje ne spominje teror i terorizam, sve bi moglo biti oznaceno kao slucaj Andreasa Lubica..Srednjovjecni tip nestabilnog dusevnog stanja i izuzetno stabilnog nišana..
Zar je ovaj AVIONOM u ljude? :D
@ForeverBiH : Nije avionom, ali bi prica mogla dobiti taj epilog..i andreasa su pocastili sa tim da je bio nestabilan..uprkos cinjenici da je izvrsio cisti teror cin..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kakva bolesna nacija
@dosta Kao što njima mediji serviraju sranja, tako i ti dobijaš samo ovakve vijesti iz USA
Katolicki terorista
@dir.preduzeca Koji si ti debil...smeta ti što nekog smrdljivog arapa nazovu muslimanskim teroristom kad zapuca ili kad se raznese bombom...nego šta je nego muslimanski terorist a ti si debil jer se poistovjećuješ s njim i smatraš da ti je "brat"...terorizam nije kad neko pukne pa počne da puca iu samo sebi poznatih razloga već kad ubija u ime neke ideje i cilja koja je uglavnom vjerskog, ideološkog ili političkog karaktera a iza koje stoji neka organizacija čiji je počinitelj član. S tim u vidu postoji samo jedna katolička teroristička organizacija a to je I.R.A. pa čak možda i ETA...Ali ipak su obje političkog karaktera s tim da I.R.A. ima veliki naglasak na katoličanstvo.
ovaj je ubijao u ime katolicizma, uzvikivao je "Zivio Isus i Jehovi svjedoci", ostavio je i videoporuku gdje je nakvio smrt svima koji stoje na Isusovom puti...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
katastrofa svaki dan gine neduzan narod...ovom nigdje kraja