Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svako meso je haram.
VIDEO: 100.000 riba pomrlo i u Južnoj Karolini Charleston, 08.01.2011 god. Tisuće mrtvih riba otkriveno je na plaži Folly Beach u gradu Charlestonu, u Južnoj Karolini. Mediji ne prestaju pisati o tom fenomenu, a taj pomor najnoviji je u nizu, koji je počeo s pomorom ptica i riba u Arkansasu. http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/video-100-000-riba-pomrlo-i-u-juznoj-karolini.html
dobro ste se sjetili vijest iz prosle godine da prenesete.
Seljaci jedni (kao sto je ovaj vehab na vrhu liste), kada iduci put prodjete pored zapaljenog kontejnera, znajte da pored ostalog udisete i dioksin.
Samo je halal meso sigurno!
Strah me da se sva ta piletina ne uveze kod nas. Jer svakako kod nas dolazi otpad sa zapada. Još nam i piletina fali!
ne brinite se , pojeli smo mi to vec sve ......
u glavu te ka.am...
Svinjetina je haram!
dijoksin ne postoji, to je izmisljotina i novotarija sa zapada...