Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iračke zalihe.
Pazi naslova: Koriste "opasno" oruzje. ja koliko sam shvatio ljudi ratuju, pa nece ambi purom napadat.
Vijest je da Isis jeste ispalio granatu ispunjenu bojnim otrovom al kojeg nije bilo u dovoljnoj kolicini da nanese bilo kakvu stetu u tom napadu. Otprilike da ih 15 tak prdne u prostoru u 45 m2. Osjeca se smrad al nema stete :)
Otkud im hemijsko oruzje?
Assad.
Balavurdija je ponosna na svog Jasmina iz Zavidovića.
Čuj POTVRĐENO !? Pa potvrđeno je bilo i prije nego što im je palo na pamet da ga upotrijebe .
Pa dugo su ga Amerikanci tražili, to hemijsko oružje, još od 2003. Evo napokon, nakon stotine hiljada žrtava, su vjerovatno sretni što su ga konačno pronašli.
Ma ovi primitivci ce da bacaju i atomske ako ih se docepaju,Vjerovatno sad pregovaraju sasjevernom Korejom o tome da im isporuce male takticke atomke.Bice veselo.
neka jos malo i ispusili su ga
Plikavac i nije bojni otrov. To je smiješno
Nije to je lijepak za duvanje.
Znaci ima i bezopasno hemijsko oruzje.
hahaha
Odakle mu da mi je samo znat